2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69109 بازدید | 13597 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شام غریبان تو با حال زار آمده ام 

به واپسین نگه زینبت قسم مرا دریاب 

صبوری از دل من رفته ناتوان شده ام 

به معجر سیه نازدانه ات قسم مرا دریاب... 😭 

دختربارونی66#     

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
فعلا ب تو خوش گذشته تو باغ انگاری 😎 من همش با عکسات سر کردم‌ این چند روز  کارِ بد نکردم  ...

بی تو مگر خوش میگذره؟؟

من بهت ایمان دارم..میدونم باوفایی😍😍

تعطیل🚫                                                                                 
احوال شما؟ خفه شدیم بی نفس موندیم..

دلم پر میکشه برات باورت میشه ..‌...مهر خونم کمه خیلی کم

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

مهسا اونشب تو هی میگفتی لغو دوستی زده  من لغو نزده بودم کاربریم ترکیده بود اه    

الان اومده بودی همینو بگی ؟؟  

والا تو صفحه ات پی ام دادم 

گفت دریافت کننده برای پیام وجود نداره 

اون هنو نترکیده بود با همون بودی تو تاپیکم 😉

الان خواستی درست کنی گندش بیشتر در نیاد فقط😁

الان اومده بودی همینو بگی ؟؟     والا تو صفحه ات پی ام دادم  گفت دریافت کننده برای ...

بابا من فقط با ی کاربری دوست دارم 

اون کاربریم همه رو لغیده بودم هی نرم چک کنم 

امضامو برو بخون 

اخه الان ک نمی تونم امضا بزارم 

توی تاپیک خودت هست گلی 

گل من گلی 

اومدم بد ببرمتون 

اماده باشید 

ی سایتو میخام زخمی کنم   

اگر که دل شکسته ‏ای حسین را صدا بزن 

اگر ملول و خسته‏ ای حسین را صدا بزن

در این بهار معرفت پرستوی بهاری‏ام 

اگر چه پر شکسته‏ ای حسین را صدا بزن

سحَر شد و سپیده زد چرا تو همچو مرغ شب 

لب از ترانه بسته‏ ای حسین را صدا بزن

تو سر به زانوی غمی زشَرم کرده ‏های خود 

چرا غمین نشسته ‏ای حسین را صدا بزن

اگر به باغ آرزو به عشق کربلای او 

دل از همه گسسته ‏ای حسین را صدا بزن

😭😭😭😭😭😭

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
   اره  نظرم اینکه من در هر صورت از باخت بد ترسیدم  اهل بازی هستی یا نه ؟

اره ولی امشب نه 

تاپیکم‌ نمیزنم 

امشب و خلوت کردم 

ب احترامِ حسینِ فاطمه 😔

ی امشب شیطنت ندارم 

ی گوشه واسه خودم کز کردم فقط 🤒🤕

اره ولی امشب نه  تاپیکم‌ نمیزنم  امشب و خلوت کردم  ب احترامِ حسینِ فاطمه 😔 ی امش ...

سلام آبجی مهسا خوبی عزیزم..قبول باشه.. اجرتون با امام حسین علیه السلام 💚🌹🦋

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave