2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69105 بازدید | 13597 پست
اها ... فکر کردم  مخالفی

نه اتفاقا با خیلی جاهاش موافقم قشنگ بود👏👌👌

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اتفاقا با خیلی جاهاش موافقم قشنگ بود👏👌👌

خداروشکررر 😀

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅
سلام دوستان مصرع چالش " چه دردی بیش تر از این که دردم را نمیدانی"

سلام به همگی روزتون بخیر🌻 

چالش شعر🌻

چه دردی بیشتر از این که دردم را نمی دانی 

اشارت های چشمم را نه می بینی نه می خوانی 

به تاراج غمت رفته همه برگ و برم اکنون 

تهی گردیده ام از برگ چون باغی زمستانی 

چه خون ریز است عشق تو که زخمم می زند هر دم 

گهی با خنجر چشمت گهی با تیغ پنهانی 

منم آن خانه ی متروک که بی صاحب رها گشته 

تنش می لرزد و سرد است در شب های بارانی 

شبی با ماه همدم شد شبی با باد هم آغوش 

چه دردی در دلش خفته چه احوال پریشانی 

شدم درمانده و بی کس خبر از من ندارد کس 

زند طعنه کس و ناکس امان از حس ویرانی 

نگاه عاشقم مانده به راهت منتظر برگرد 

بیا و قصه ای سر کن بگو این بار می مانی... 🌻 

دختربارونی66#  

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
وای دختر😍 کلمه پیدا نمیکنم برای توصیفش😍 شاهکار بود😍 شاهکار😍

ممنون عزیز دلم خودم آخراش زیاد به دلم ننشست😕

ولی نظر شما مهم تره خیلیییی ممنون❤❤❤❤❤

ممنون عزیز دلم خودم آخراش زیاد به دلم ننشست😕 ولی نظر شما مهم تره خیلیییی ممنون❤❤❤❤❤

اتفاقا میخواستم بگم آخرشو خوب تموم کردی

رو به آینده داره

بذارش تو تاپیکت

یه جور مفهوم انتظار هم توش هست

اتفاقا میخواستم بگم آخرشو خوب تموم کردی رو به آینده داره بذارش تو تاپیکت یه جور مفهوم انتظار هم ت ...

خیلی ممنون چشم عزیزم حتما ❤💚❤💚❤💚

سلام به همگی روزتون بخیر🌻  چالش شعر🌻 چه دردی بیشتر از این که دردم را نمی دانی  اشا ...

مثل همیشه خیلی عالیییییییی😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
عزیزمی هم مهری هم ماهی😍😘 

😍😍😙😙

با من بگو تا کیستی, مهری؟ بگو, ماهی؟ بگو
خوابی؟ خیالی؟ چیستی؟ اشکی؟ بگو، آهی؟ بگو
راندم چو از مهرت سخن گفتی بسوز و دم مزن
دیگر بگو از جان من, جانا چه می‌خواهی؟ بگو
گیرم نمی‌گیری دگر, زآشفته ی عشقت خبر
بر حال من گاهی نگر, با من سخن گاهی بگو
ای گل پی هر خس مرو, در خلوت هر کس مرو
گویی که دانم, پس مرو، گر آگه از راهی بگو
غمخوار دل ای مه نیی, از درد من آگه نیی
ولله نیی, بالله نیی, از دردم آگاهی بگو ؟
بر خلوت دل سرزده یک شب درآ ساغر زده
آخر نگویی سرزده, از من چه کوتاهی بگو؟
من عاشق تنهایی‌ام سرگشته شیدایی‌ام
دیوانه‌ای رسوایی‌ام, تو هرچه می‌خواهی بگو 

مهرداد اوِستا

یه روز یه بنده خدایی بهم گفت با " خواهر " یه متن قشنگ بنویس ...

اون روز زیاد نتونستم چیز جالبی بنویسم ...

یه چیز یهویی نوشتم و سر و تهشو هم اوردم...

ولی امروز انقدر جمله و کلمه برای توصیف خواهر دارم که نمیدونم از کدومشون بگم ..................💎

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
سلام به همگی روزتون بخیر🌻  چالش شعر🌻 چه دردی بیشتر از این که دردم را نمی دانی  اشا ...

عاااالی بود؛ واقعا تعبیرهات زیباس!

خانه یِ متروک...👌

💜💛💜

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

من گریه خویش دوست دارم

کز درد کسیم یادگار است...

#امیرخسرو_دهلوی

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍