2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
بچه ها خبری از آقا الیاس نشد از ظهر نیومدن...

نه ....متاسفانه

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها خبری از آقا الیاس نشد از ظهر نیومدن...

اره بعد از کامنت ظهرشون دیگه خبری ازشون نیست 

کاش یه خبری بدن ...

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یک راننده لبنانی تعریف میکرد؛

ایام شهادت امیرالمومنین تو تاکسی مداحی گذاشته بودم و مسافری وهابی رو سوار کرده بودم..

به مقصد که رسید از ناراحتی اش گفت کرایه رو امام علی(ع) حساب میکنه و زد به فرار..

منم بخاطر کهولت سن نتونستم برم دنبالش..

چند لحظه بعد صدای زنگ موبایلی به گوشم خورد دیدم طرف گوشی آیفون اش رو جا گذاشته..

جواب دادم دیدم داره التماس میکنه بیا کرایه ات رو بدم..

منم گفتم امام علی(ع) کرایه رو حساب کرد..

تو برو از معاویه گوشیت رو بگیر.👌🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

جمعه مثل معلم سخت گیریست

که با خودکاری قرمز

روی دلتنگی " تشدید "

میگذارد ...

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اگر کسی گره‌ای دارد

و تو راهش را می‌دانی سکوت نکن!

اگر دستت به جایی می‌رسد کاری کن.

معجزه‌ی زندگی دیگران باش

بی ‌شک فرد دیگری معجزه زندگی تو خواهد بود .

گاهی برو....گاهی بمان.... گاهی بخند....گاهی گریه کن.... گاهی حرف بزن...گاهی فریاد بزن...

گاهی قدم بزن....گاهی سکوت کن.... گاهی رها شو....گاهی ببخش.... گاهی یاد

بگیر..

گاهی سفر کن.... گاهی اعتماد کن....گاهی فراموش کن... گاهی زندگی کن...گاهی

باور کن..

گاهی بزرگ باش...گاهی کوچک باش.. گاهی چتر باش..گاهی باران باش.. گاهی

دریا ..

گاهی برکه... گاهی همه چیز..گاهی هیچ چیز...

اما همیشه ؛ همیشه انسان باش

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

یک عمر باید بگذرد

تا بفهمی بیشتر غصه هایی که خوردی

نه خوردنی بود نه پوشیدنی،فقط دور ریختنی بود…!

و چقدر دیر می فهمیم که

زنــدگـی همین روزهاییست که

منتظـر گذشتنش هستیم …!

همیشه بیاد داشته باشیم و فراموش نکنیم.

"مقصد"، هميشه جايى در "انتهاى مسير" نيست!

"مقصد" لذت بردن از قدمهايیست، که برمى داريم!❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
در یه جمله "خو چته؟ خوب باش"😇

شعر که خوانده باشی
می فهمی
یعنی چه
وقتی می گویم:
« من تو را، نبض به نبض، نَفَس می کشم»!

از روزنه ی چشم تو آغاز قشنگ است تا اوج به دنیای تو پرواز، قشنگ است مغروق تمنای تو با عشق چه زیب ...

خوبم دختر قشنگم...😍😍😍😘😘😘

خوش اومدی با جامه ی خود زیباتری😂😂😂

تعطیل🚫                                                                                 
خوبم دختر قشنگم...😍😍😍😘😘😘 خوش اومدی با جامه ی خود زیباتری😂😂😂

حسودیم شد😐

شعر که خوانده باشی می فهمی یعنی چه وقتی می گویم: « من تو را، نبض به نبض، نَفَس می کشم»!

شکسته بال پرواز دای دویموشام  ز دنیا
سِن فقط عدد نیست بوکولدی قد رعنا

تمام درد عالم یولداش اولوبدی منله
مرده ی توی قبرم،نییع ائتمیشم حاشا

فلک منه زور دئیر مانده ام در کار خود
هر سازینا اوینادیم بازیچه کرده من را

سخت گذشت زندگی یاری یولدا قالمیشام
چالیشمیشام چوخ قدر،دگر نمانده یارا

یولارا گوز تیکمیشم با حسرت نگاهم
کاش که می شنیدی صحبت ائدنده رویا

من آرازام باتمیشام غریبه در دیارم
 اشک دگر نمانده گوزلر دولوبدو قانلا

هر گلنه سوئلدیم سفره ی دل گشودم
داغ باشینان آخار کن،چکید اشک غمها😐😢

نازبانو#  

تعطیل🚫                                                                                 
انشالله تو هم با کاربری خودت برمیگردی فدات بشم غصه ی چی رو میخوری😍😍

خدانکنههههه....😊

ان شاءالله🌹