2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
چشمت بی بلا آروم باش

😢فدات باشه

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
نگین من قلبم ضعیفه خو😢 داره هزار تا در دقیقه میزنه خیلی دوست دارم خیلی خیلی خیلی جواهری ...

سلام مهری

منم خیلی دوستت دارم خیلی زیاد بخدا

برا تو نوشتم

دیگه وزن و ایناشو نمیدونم فقط دوس داشتم بنویسم

مهری ام  

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه دوستات تست گرفتن ازت عزیزم؟ حرفا میزنیا  من تب و لرزم و بدن دردم خیلی شدید بود دکتر گفت&nb ...

واقعا تو هم تب و لرز داشتی منفی بود؟؟؟

باااش فکرشو نمیکنم😑😘

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
سلام جیگر عالییی بود بی نقص😍 کیف کردم

میگم من نتم خیلی ضعیفه سایت بزور میام

دیدم دیشب اعلان داشتم تو تاپیک مشاعرم دوس داشتم بیام نشد ولی

تا چنروز اینجوری میشه نتمون نمیدونم چشه

چقدر با احساسی تو خیلی روان مینویسی به به

ممنون مهری ام

ولی با احساس به چ دردی میخوره؟

نهایتش همه میگن چ دختر دوسداشتنی و بااحساسی هستی

سلام خوبی؟ دیشب خیلی دعات کردم همه بچه هارو دعا کردم

سلام عزیزم زنده ام 

ممنون منم خیلی دعا کردم برات ❤

شعرمو253 بخون 

ی سر به تاپیکمم بزن ☺ 

شعرت قشنگ بود😘

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
دختر اول راهی انقد دل آدمو میشکونن گاهی میگم شاید یادشون رفته انسانم😑 میگم آهای منما این منم همون ...

نه گاهیم میگی منما همونی ک همش محبت میکردم بهتا

میگ میدونم

میگه تو خیلی باهام مهربون بودی خیلی با معرفتی

ولی دل میشکنه و انکارم میکنه

سلام عزیزم زنده ام  ممنون منم خیلی دعا کردم برات ❤ شعرمو253 بخون  ی سر به تاپیکمم بزن ☺ ...

چشم چشممممممم