2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69108 بازدید | 13597 پست
چالش امروز "امروز را آرام تر با من مدارا کن" مجروحم و خسته، بیا دردم مداوا کن این بار جور د ...

دیده بودم نخونده بودم متاسفانه شما همیشه زیبا شعر میگید عالیه کلا دوست دارم فرمشو و یاد میگیرم با اجازه❤❤

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این شعر هم بخونین...تا بعد ...کمی حالتون بهتر بشه😁

امروز را آرام تر با من مدارا کن 

یک دم بشین نزدیکتر،با من مدارا کن 

یارا میان شعله عشقم ،جگر سوزم 

یک جرعه آبی تشته ام ، بامن مدارا کن 

چشمان من با دیدنت نو امیدی داشت 

تا در امیدم ، بادلم اندک  مدارا کن  

شبهای تنهایی به یادت گریه ها کردم 

در روزهای خنده ام ، با من مدارا کن 

زانو بغل کردم به بغض خفته در سینه

حالا که در آغوشتم ، با من مدارا کن 

از رفتنت حرفی نزن یارا به حق عشق

حالا که من هم آمدم ، با من مدارا کن 

شاید طلوع صبح فردا ها  نبینم 

امشب که در وصل توام ، با من مدارا کن

تعطیل🚫                                                                                 
چشمت بی بلا. خواهش میکنم @فدایی_بانوی_دمشق     عشقم لطفا از این به بعد این دوست گل منو ...

😕😕

قبل از این که دوست تو باشه 

دوست من بوده اجی 😕😕😕

خیلیییی وقته میشناسمش سادات جان رو 😂😂

چشمممم

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
این شعر هم بخونین...تا بعد ...کمی حالتون بهتر بشه😁 امروز را آرام تر با من مدارا کن  یک دم ...

عالییی 

عالییی 

افرین 😍

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

تو رها در من و من محو سراپای توام

تو همه عمر من و من همه دنیای توام

دل و جان تو گرفتار نگاه من و من

بس پریشان رخ و صورت زیبای توام

دلم از شوق تو لبریز و تو دیوانه من

ای تو دیوانه من، عاشق و شیدای توام

دل تو صید کمند خم ابروی من است

من که مجنون تو و واله لیلای توام

نروم لحظه ای از خواب و خیال تو عزیز

من دما دم همه وقت غرقه رویای توام

تو گل باغ من و مرغ هوایم شده ای

من دلباخته نیز ماهی دریای توام

تو و جنجال و هیاهوی به پا گشته ز عشق

من که رسوا شده از این همه غوغای توام

هر چه هستی من و هستم همه تو

تو در آئینه و من رو به تماشای توام

تو ربودی دل زرین و عجب نیست مرا

روز و شب در پی آن رهزن دلهای توام......................❤️❤️

گفتی مرا به عشق

که باید زِ جان گذشت!

جانم تویی؛

چگونه توانم از آن گذشت؟…