2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69109 بازدید | 13597 پست
خوب از اول بگو دیگه😂😂 ببخشید آخه همه رو میشناختی..😁 شرمنده منو ببخش❤

فداتون بشم.ممنون 🌹🌹🌹🌹

🌹 تقدیم با عشقققق مهربان که می شوم تمام شهر می فهمند مرا بوسیدی... "من" به تمام آدمهای مهربان ...

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش باش که هر که راز داند

داند که خوشی خوشی کشاند

شیرین چو شکر تو باش شاکر

شاکر هر دم شکر ستاند.......!

#مولانا

🌺 💙

گر چاره تویی،

بیچاره منم جانا...

💙🎆

آرزوهاتو بغل کن،

تا خدا هست زندگی هست ...

💙

هرصبح زنده میشوم، از خنده های دوست لبخند دوست، ناب ترین شکل گفتگوست دوستان  سلام ...

سلام عزیزم ممنونم از دعاهای زیبا و قشنگ 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

من هر روز تلاش می کنم که در خاطرم بماند
و تو هر روز تلاش می کنی که فراموش کنی
چه بلاتکلیفند خاطراتمان

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

میگم نفسی هوا سرد شده به نظرت آش گوجه میچسبه😁

پیام قبلتون را کاملا نخوندم.دشمنتون شرمنده🌹

ان شاالله همیشه سلامت و خوشبخت باشین کنار خانواده ی عزیزتون🌹🌹🌹🌹

‍ من زندگی خودم را میکنم و

برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم

چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام همه به

خودم مربوط است

مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن

روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است

زندگی کن به شيوه خودت

با قوانين خودت

با باورها و ايمان قلبی خودت

مردم دلشان می خواهد

موضوعی برای گفتگو داشته باشند

برايشان فرقی نمی کند چگونه هستی

هر جور که باشی

حرفی برای گفتن دارند

شاد باش و

از زندگی لذت ببر

چه انتظاری از مردم داری ؟

آنها حتی پشت سر خدا هم

حرف می زنند!

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی لای یک کتاب بگذار!

!این ملت کتاب نمیخوانند

#احمد_شاملو

💙

🌹 تقدیم با عشقققق مهربان که می شوم تمام شهر می فهمند مرا بوسیدی... "من" به تمام آدمهای مهربان ...

سلام ، خوبی نفیسه جون؟ 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام ، خوبی نفیسه جون؟ 

سلام مهربون 🥰

خداروشکر ...خوبم 

شما خوبین ؟؟؟

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�