2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
الهی الان با دقت خوندم خب تاپیکتو میتونی پاک کنی پست نداره چون تو همون مصرع "میلی" هم آوردی به ...

دوباره  تاپیک زدم...دوباره لایک بفرمائید 😁😁

تعطیل🚫                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان خوبم 🙋🏻‍♀️ کیا منو یادشونه؟😢😅 لبخند تـــــو! شبیہ حس امنیت تابش اولیــن پرتو خورشی ...

من دوست جان 😁✋❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

داشتنت بعضی وقتها سخت می شود

آرزو می شوی

دعا می شوی

دلهره می شوم

اما نمی برم

تصورت سرشارم می کند

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

ممنون گلم🌹 شعرتون هم عالی بود ان شاالله همیشه سلامت وموفق باشید🌹

سلام خوش اومدی دوست جان حس آشنایی داری 🌹🌹🌹❤❤

نه فقط فقط کتک🤨😐🤨😐😐😐خوب بلدید بپچونید😐😐😐😂😂😂

غلط کردم😭😭😭ببخشید دیگه تکرار نمیشه

تعطیل🚫                                                                                 
زمین اگر که مال من نشد سهراب 

گفت آسمان مال من است...

تو بگو دل ! که به آهنگ دلت ساز کنم
تو بگو عشق ! که من عاشقی آغاز کنم

تو بگو راز ! که من بشکنم این قفل سکوت
سرصحبت ! به تو ای محرم دل باز کنم❤❤

فاطمه تولوخدا جیران بیاد ببینه همه مونو تنبیه میکنه😢

چرا چیشده😯😯😯😯😧

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
فاطمه تولوخدا جیران بیاد ببینه همه مونو تنبیه میکنه😢

جیران کیه😯

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست