2789
عنوان

بی بی چک

212 بازدید | 17 پست

سلام خانما 3تا بی بی چک زدم تا الان هر3تاش مثبته البته فعلا خط پررنگ نیس ولی هالشون واضحه. جز شما ها هیشکی خبر نداره اولش که آرزو داشتم مثبت شه کلی هم خوشحال شدم اما امروز یه دلشوره عجیبی اومد تو دلم باورم نمیشه اصلا ینی دارم مامان میشم؟!نهههه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دعا یادت نره مامان اینده😌💜🌈💜

و من با  بازگشتی پرشکوه دوباره اومدم خدمتتون😎همون طور که اسمم رو مشاهده میکنید بنده معروف به هره مار دارم تو دلبری😌 اما میگذرم از عشق من همش سر سری😜 آآآآآ بیا وسط مهره مار دارم💃💃اگه تو از پیشم بری شمعدونی ها دق میکنن😕 😎چطو شما پسرا فک میکنید ارزو ما دخترا ازدواج😒 نه بوخدا ما ارزومون اینه که پاستیل 😥و نوتلا💜 و شکلات😋 و فست فود😄 بخوریم بخوریم و چاق نشیم😐   (  عاقا به جان خودم من کاربر جدید نیستم خواهر شوهرا فداتون نیاز به تبریک نی😂🙌)  انقدرم گیر ندین تو چرا با اینکه مجردی و فلانی سنت بهمان عضو سایتی بازم به جان خودن نه به جان شما همه فک و فامیل و ننه و بابا خبر دارن از عضویت من اینجا تازه 
عزیز دلم مبارکه ❤❤❤ولی تا صدای قلب بچتو رو سونوگرافی نشنیدی زیاد دل نبند اینو دوستانه میگم ک ی موقع ...

مرسی خانمی والا من همین بی بی چکهاشم هنوز باورم نشده باید برم آز بدم