2777
2789
عنوان

دختر ۹ماهم انگار ساعت کوک کرده

187 بازدید | 16 پست

اقا من دیگه دارم میمیرم از بیخوابی

دخترم چند شبه دقیق۳نصف شب بیدار میشه و دیگه نمیخابه

روزام نمیخابه درست حسابی

خدایییی خوش بحال اونایی ک خابن

من ۹ماهه درست نخابیدم متاسفانه پرخوابم هستمممم

دخترم چرا اینجوری شدههههه

بیدار ک مبپیشه بهش آب بده ..بازی نکن باهاش ‌. چراغارو هم روشن نکن ‌. تو همون تاریکی خسته میشه میخوابه

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم بیدارم از ابن‌جهت‌خوش به حالمه هر وقتی گوشی یزارم‌کنار تا فردا ظهر یکسره میتونم بخوابم‌دخترم هم از من خواب آلوتره

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
دم غروب بازی کن باهاش خستش کن.یا ببرش حموم .یکی دو شب بخوابه عادت میکنه

باور میکنی توی روز شاید۲ ساعتم نخابیده

حمومم دلم میخاد ببرم اما میگن نوزادوشب نباید حموم کنی

باور میکنی توی روز شاید۲ ساعتم نخابیده حمومم دلم میخاد ببرم اما میگن نوزادوشب نباید حموم کنی

نوزاد نیست که دیگه بزرگ شده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

عادیه گلم پسر منم به چند وقت اینجوری بود بعد خودش تنظیم شد خوابش . سرسختی نکن میگذره . سیر خواب میشن بیدار میشن بچه ها و چون به بازی افتاده بود پسرم بیدار میشد گریه میکرد چرا لامپا خاموشه روشن میکردم بازی میکرد دوباره 5 اینا  میخوابید . به 10 15 روزی اینجوری بود 

عادیه گلم پسر منم به چند وقت اینجوری بود بعد خودش تنظیم شد خوابش . سرسختی نکن میگذره . سیر خواب میشن ...

الهی 

خدا نگهش داره

بیخابی خیلی سخته واقعا خدا صبر بده

امیدوارم دخترمنم زود درست شه خوابش افتضااااح کمه

الهی  خدا نگهش داره بیخابی خیلی سخته واقعا خدا صبر بده امیدوارم دخترمنم زود درست شه خوابش اف ...

فدای تو عزیزم خدا دختر گلت و حفظ کنه 😘

پسرم 18 ماهشه کم خوابه اینم . من هنوزم درست و حسابی نخوابیدم تو بارداری هم اذیت بودم . خدارو شکر میکنم . الحمدالله🌹 خدا حوصله تو زیاد کنه عزیزم . 

فدای تو عزیزم خدا دختر گلت و حفظ کنه 😘 پسرم 18 ماهشه کم خوابه اینم . من هنوزم درست و حسابی نخوابید ...

مرسی گلم

ادم ک  مامان میشه دیگه باید از خودش بزنه

من قبلنا ۱۰ساعت باید میخابیدم

الان نهابت۵ساعت اونم تیکه تیکه  

انگار ادم اعصابش ضعیف میشه از بیخابی

مرسی گلم ادم ک  مامان میشه دیگه باید از خودش بزنه من قبلنا ۱۰ساعت باید میخابیدم الان نهابت۵س ...

اره درسته درکت میکنم . مولتی ویتامین خوب بگیر بخور . گاهی هم که شبا کم خوابی صبح که کوچولوت بیدار میشه یه فهوه بخور که بتونی باهاش پا به پا شی