2777
2789
عنوان

کیا حاجت گرفتن؟

789 بازدید | 16 پست

دوستان میشه بگید از چه ذکر و دعا یا سوره ای حاجت گرفتین؟ 

تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوم‌میرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤

من دعا و ختم و نماز میخونم

ولی اعتقادم این که با زبون خودت بعداز نمازت از خدا بخواهی

اینجوری بهتره🤗

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار ۱۰۰ تا آیه الکرسی نذر حضرت زهرا کردم یه مسئله حیثیتی خیلی مهم بود خدارو شکر حل شد اگه حل نمیشد باید خودمو میکشتم در این حد مهم بود

تو هدیه ی خدایی ب من!میشه یه صلوات از ته دل مهمونم کنی؟
من یه بار ۱۰۰ تا آیه الکرسی نذر حضرت زهرا کردم یه مسئله حیثیتی خیلی مهم بود خدارو شکر حل شد اگه حل ن ...

چقدرطول میکشه عزیزم؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

لدفا منو بلایکین😊

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔

استاتر اجرت با امام حسین و امام زمان 

دوسداشتی شرکت کن ۱۰نفر موندهhttps://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4909085&slug=ختم-۷۲تا-زیارت-عاشورا-حاجت-دارها-بیاید-حاجت-بگیریم&postId=151668882

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

چقدرطول میکشه عزیزم؟

زود جواب دادهمون روزی ک خوندم قرار بود برم معاینه بکارت  تو بچگی یه اتفاقایی برام افتاده بود ک نه پدر مادرم میدونستن نه هیچکی ک شاهد داشته باشم من کاری نکردم رفتم دکتر گفت سالمی باورم نمیشد مطمعن بودم ک سالم نیستم 

زود جواب دادهمون روزی ک خوندم قرار بود برم معاینه بکارت  تو بچگی یه اتفاقایی برام افتاده بود ک ...

خداروشکر 

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
فکر کنم منظورشون این بود چقدر طول میکشه ۱۰۰ تا ایت الکرسی رو بخونیم؟

نمیدونم دو سه ساعت بیشتر نیست من با گریه زاری میخوندم حالم خیلی بد بود خیلی بد

نمیدونم دو سه ساعت بیشتر نیست من با گریه زاری میخوندم حالم خیلی بد بود خیلی بد

الهی 

ممنونم عزیزم

ایشالا که همیشه لبخند روی لباتون‌باشه❤

خدایا بی اندازه ممنونم😇🥰😍