2777
2789

در مورد معیارها اینده اش اهدافش علایقش اعتقاداتش باور هاش

یعنی از همین حرفا میشه فهمید اون اقا مرد زندگی هست یا نه میشه بهش تکیه کرد یا نه..

دنبال پول اومده ظاهر اومده چی اومده..از حرفاش معلومه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اولین خواستگارم میگفت چقد تمایل ب نزدیک بودن داری ؟ ب خدا اصلا منظورش و نگرفتم جوابی هم ندادم من خواستگاری لال میشم 😂 ی سوالدیگه این بود تا چ حد کار و ادامه تحصیل برات مهمه نمیدونم اونا زیاد حرف نزدن من یکم پر حرفم بیشتر حرف میزنم انگار من میرم خواستگاری اونا گوش میدن فقط😂😂😂😂

دوستای گلم دخترم از عکس پروفایلم قضاوت نکنید من و یه دنیا عشق ب کره و ادماش  KANG TAE YOON ♡ YOON GYUN SANG ♥عاشق چشمای بادومیشون عشق فقط زل زدن ب دیوار 😶😂ی وقتایی شاد و وقتاییم غمگین 

خب چه اهدافی دارید برای زندگیتون

دوست دارید همسر ایندتون چه ویژگی هایی داشته باشن

چه مسائل خط قرمزتونه

با چه شرایطی نمی تونید کنار بیاید

و ...

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

الان برات لینک میذارم

کااامله کااامله

همه چی رو میتونی توی اون تاپیک پیدا کنی

فقط وقت بذار با دقت بخون

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
مرسی عزیزم⁦♥️⁩

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2269033&slug=چند-نکته-که-خوبه-خانوما-توی-خاستگاری-رعایت-کنندبا-تجربه-ها-بیان&postId=143361905 

فدایت

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

شوهر من ک نشسته بود فقد خاطره تعریف میکرد می‌گفت اینجوری دوستدارم اونجوری دوسندارم😐😐😐سوال فقد اینو پرسید ک برنامت واسه آینده چیه

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
تو چی جواب دادی؟😂

گفتم هنوز نمی‌دونم😂😂😂😂سه ساعت تو اتاق بودیم فقدم اون حرف میزد آخر در زدن گفتن بیاید دیگ😂😂

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
گفتم هنوز نمی‌دونم😂😂😂😂سه ساعت تو اتاق بودیم فقدم اون حرف میزد آخر در زدن گفتن بیاید دیگ😂😂

خوبه باز اون حرف میزد وگرنه سکوت در سکوت میشد.واسه منم دعا کن استرس دارم از الان واسه اون لحظه.

2790
2778
2791
2779
2792