2777
2789
عنوان

پوست هلو

196 بازدید | 14 پست

کسی هس مث من وختی پوست هلو یا زرد الو بره زیر دندونش بدنش ب لرزه بیوفته؟:||😂

ینی با صدای ناخن رو تخته هیچیییم نمیشه ولی امان از روزی ک یکی جلوم میوه پوست مخملی بخوره😑🤦🏻‍♂️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم😅😅

آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄

واعصب دندونات مشکل داره...وگرنه چیز خاصی نیست

صداقت. بهترین گزینه درکردارورفتاریک انسان میباشد...متضادش :خیانت که سم روح وروان همان انسان. میشود...درشبی که کفارتصمیم به قتل رسول الله میگیرند...شیرخداامام علی درجایش میخوابد.ویارصدیقش امام ابوبکرصدیق همگام بارسول خداازترس کافران ملعون عازم غارمیشوند...

من خود هلو رو میبینم چهار ستون بدنم میلرزه مثل چی ازش میترسم 

ی دونه بخورم باید رو به قبله اشهد بخونم بس ک معدم رو اذیت میکنه خیلی هم دوست دارم هلو زعفرونی هلو انجیری!!! از شلیل هم مثل چی میترسم 

یک عدد هلو هستم 

وایی هلویی...اینکه بحثش کردیم تویی.....الهی تنت سالم باهمون طعم وبویی

صداقت. بهترین گزینه درکردارورفتاریک انسان میباشد...متضادش :خیانت که سم روح وروان همان انسان. میشود...درشبی که کفارتصمیم به قتل رسول الله میگیرند...شیرخداامام علی درجایش میخوابد.ویارصدیقش امام ابوبکرصدیق همگام بارسول خداازترس کافران ملعون عازم غارمیشوند...
پس شمام حتمن عصب گوشتون مشکل داره ک وختی صدای ناخن رو گچو میشنوین یجوری میشین وگرنه چیز خاصی نیس:|

وه ختی...یانی چی؟؟توکوردزمانی...یانی فارسی نازانی.....ئه مجاره بلی وایه...به کامی توروایه...منیش پیت ده لیم دایه...ئه م شته زورگه وره یه به کلکی ئه تونایه...

مرسی عزیزم...بله خودمم ممنوووون😍⁦❤️⁩🍑 همچنین تن شمام سلامت 

ازلطف مرحمت سرکارهلوخانم کمال تشکرفراوان داریم....الهی شب جمعه است وحج فقراومساکین..ازتوتمنایی عفوخطاهاوگشایش روزی نیازمندان وسلامتی همه ایرانیان وتندرستی وشفای مریضان راداریم...الهی هرکسی درهرپست ومقامی به ثروت وسرمایه وطنم خیانت..دزدی وفسادمیکنه الهی سربه نیست ونابودش کن...آمین برحمتک یاالرحم الراحمین

نمه انغردن جیر

جاریک .....باتیخم...جائه زانی الیم چی؟؟!!