2777
2789
عنوان

کدوم دورچشم؟

219 بازدید | 14 پست

والنسی

کدلی

ژونزک

ای سی ام

ام کیو

بایودرما

کیووی

کدوم واسه رفع تیرگی دورچشم و ضدچروک بهتره؟

اگه برند بهتری ام میشناسین معرفی کنین ممنون میشم

‏خدایا من حسودم،کاری کن به چشم بقیه شبیه عن باشه 😌

زیر چشماتون گود هم هست؟

اونایی که گودی و تیرگی زیر چشم دارن فیلر بزنن تیرگی هم از بین میره

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیر چشماتون گود هم هست؟ اونایی که گودی و تیرگی زیر چشم دارن فیلر بزنن تیرگی هم از بین میره

من نه نامزدم تازگیا یکم تیره شده

من از محصولات کدلی راضی هستم البته که الان دیگه وارد نمیشه و باید از آنلاین شاپ ها بگیرین

ممنون عزیزم

بیشتر تیرگی و گودی زیرچشم مد نظرمه

ولی برای رفع تیرگی و گدی و درکل هرگونه درمانی به نظرم بهتره به پزشک مراجعه کنید تا راهنماییتون کنن مه چه کاری برای شما لازم هست 

قطعا کرم کاربردی برای مشکلتون رو هم بهتون پیشنهاد میکنن

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

لیزر خطرناک نیس برای اطراف چشم؟ 🙄

لیزر بله خطرناکه

اما این لیزر نیست با دستگاه لیزر انجام میشه(دستگاهی که استفاده میشه هندپیس لیزر نیست)

فقط یه گرمای مناسبی حس میشه دور چشم و اینکه دستگاه ثابت نیست و مدام باید دور چشم بچرخه

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید🌸🌸

گلم من مشاور پوستی و موییم رو پیش این خانوم انجام میدم

luxury.llady

این اینستاگرامشونه،واقعاااا راضیم از کارش خیلی زیاد😍

امیدوارم تو ام استفاده کنی و مطمئــــنم مشکلت اوکی میشه،چون خودم زیر نظرشونم معرفی کردم و تجربه کردم کاراشو،شمارش رو هم خواستی بگو😘راستی استوری گذاشته بود تخفیفم دارن امروز عشقم😍😍😍

گلم من مشاور پوستی و موییم رو پیش این خانوم انجام میدم luxury.llady این اینستاگرامشونه،واقعاااا را ...

اینستاندارم عزیزم اگه میشه شمارشونو بده ممنونم