2777
2789
عنوان

مرررگ 😫😫😫😫

220 بازدید | 12 پست

کی دوس داره زودتر بمیره

من خیلیییییییی دلم میخاد زودتر بمیرم و راحت بشم

از بس اتفاق بد دیدم دیگه هر روز منتظر ی اتفاق بد هستم

برا مردنم دعا کنید ممنون میشم عزیزان

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید. 

Ok

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت و بنداز تو آب اگر برای زنده موندن دست و پا نزدی هر چی دلت خواست بگو 

از اب خیلی میترسم چون ابجیم با اب مرد خیلی زجر کشید و خاطره خوبی ازش ندارم دلم میخاد ی جور دیگه بمیرم

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید. 

مردن انقدروحشتناکه که میگی خداجونم ببخشید میشه نمیرم خخخ

برعکس .مردن خیلی راحت و بدون درده حتی به بدترین شکل ممکن...

من ۱۰سال پیش تصادف بدی کردم ولی همون لحظه که ماشین بهم زد اصلا دردی حس نکردم فقط حس کردم یچیزی خورد بهم و دیگه چیزی متوجه نشدم تا اینکه دیدم دورم پر از ادم هست و ماشین پلیس وامبولانس تو خیابون هست و دارن منو میزارن تو برانکارد ...خیلی راحته خیییلی خیلی راحت این که تازه تصادف بود و همه فکرمیکنن طرف اون لحظه چه دردی کشیده و فوت شده

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
برعکس .مردن خیلی راحت و بدون درده حتی به بدترین شکل ممکن... من ۱۰سال پیش تصادف بدی کردم ولی همون لح ...

شما فوت نکردی که روح ازبدنت خارج نشده اما من مردن رو تجربه کردم لحظه ای بود که روحم از جسمم خارج شد وقتی اون لحظه التماس خدا کردم که دخترم بدونه من نمیتونه بزار بمونم وقتی دیگه کسی نه صداتو میشنوه و نه میتونی لمسشون کنی باید روحت بره تابدونی ترسناکه و سخت

شما فوت نکردی که روح ازبدنت خارج نشده اما من مردن رو تجربه کردم لحظه ای بود که روحم از جسمم خارج شد ...

بعد از اونم چو احساس تنهایی میکنی ترسناکه یه ذره...همسرم تعریف میکرد میگفت یکی از دوستاش ایست قلبی میکنه و برای چندثانیه کامل فوت میکنه ولی با احیا دوباره برمیگرده.طرفی که اینجوری شده بود به شکهرم گفته بود خودجو دیدم که بالای جسمم نشستم و زن و بچمو کنارم دیدم ولی هیچ وابستگی ای نداشتم بهشون ..

منم فکرمیکنم وابستگی ما فقط تو همین دنیاست وقتی دیگه عمرمون تموم میشه و روح خارج میشه هرچی حس و وابستگی هست رو تو همون جسم میزاره و میره..و الا الان همه ی اموات باید از شدت وابستگی ای که تو این دنیا دارن عذاب بکشن.دیگه بهشت و جهنمی نمیمونه...و الا خود مردن نه درد داره نه ترس داره..ما از اعمالمون میترسیم بخاطر همینه که هرکسی جرات خودکشی نداره و مرگ رو ترسناک میدونیم

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
بعد از اونم چو احساس تنهایی میکنی ترسناکه یه ذره...همسرم تعریف میکرد میگفت یکی از دوستاش ایست قلبی م ...

بله وابستگیاس که مارو اسیر این دنیا کرده اما من اون لحظه که روحم از جسمم جدا شد التماس خدا کردم که دخترم نمیتونه بدونه من برگردم