2777
2789
دعای روز شب منم همینه،نفهما خودشون بگیرن ولی به بقیه انتقال تون  ولی مگه میشه،عصری  اینجا ...

چی بگم جای تاسف داره ما زندگیامون مختل شده بعد یه عده چه شل گرفتن

اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم

کاش واقعا رعایت شه 😢

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
شوخی کردم بابا درک نمیکنن دیگه😥

ایشالا بگیره هرکس رعایت نمیکنه

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
بجهنم.بگیرن ک بمیرن...

منم همنظرم باهات اما به بقیه منتقل میشه این بیماری فقط خودشون درگیر نمیشن

امید واقعی یعنی امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد😎
کاش واقعا رعایت شه 😢

اینجاهرسال شلوغ میشدهنون شب اول حالاببینیم فرداچی میشه فرداشب مهمه

🤲🥰به لطف خداوندعزیزم تا۹/۹/۹۹شغل ودرآمدعالی،ازدواج وعشق موفق🥰🤲خدایاشکرت
شهر ما هم خبری نیست

خود مردم شهرمون رعایت میکنن ولی این جنوبیا بخصوص اهواز نمیدونم چی از حونمون میخوان که دوماهه تلپ شدن ونمیرن .....بی فرهنگیم حد داره....چند تا خانواده اهوازی تو یکی از تفریگاها که حفاظ و‌‌‌..نداره یک ماهه چادر زدن هر سری هم یجا میرن میگردن

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
خود مردم شهرمون رعایت میکنن ولی این جنوبیا بخصوص اهواز نمیدونم چی از حونمون میخوان که دوماهه تلپ شدن ...

عرب هستن حالاببین فرداشب واسه کروناچکارکنن

🤲🥰به لطف خداوندعزیزم تا۹/۹/۹۹شغل ودرآمدعالی،ازدواج وعشق موفق🥰🤲خدایاشکرت
اینجاهرسال شلوغ میشدهنون شب اول حالاببینیم فرداچی میشه فرداشب مهمه

منم داشتم همین فکرو میکردم 👌

فردا به بعد مهمه

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
وا این چه حرفیه😑

کسی رعایت نمیکنه نباید بگیره؟

یه نفر رعایت نمیکنه ناقل میشه و نمیمیره

همین نفر به کسی که شعورش میرسه رعایت کنه منتقل میکنه و این طرف میمیره

انقد سخته رعایت کردن؟بیشعور نیودن؟نشستن تو خونه 

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
2790
2778
2791
2779
2792