2777
2789
عنوان

تجربه طلاق

650 بازدید | 38 پست

خانم ها این تاپیک رو زدم تا تجربیاتم از طلاق و مهریه و طلاها و جهیزیه بگم ...اگه سوالی دارید بپرسید...نمیخوام اشتباهات منو دیگر خانم ها تجربه کنند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتی منم لایک کن البته من خودم سلطان طلاقم 😂

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘

لطفا از دادگاه عدم تمکین بگو

من یه جلسه عدم تمکین رفتم دادگاه حالا یه جلسه دیگه هم باید برم .شوهرم خونه جدا گرفته تمام وسایلاش رو هم چیده و هیچی کم نداره ولی من به قاصی توصیح دادم که امنیت جانی ندارم و شوهرم نمیتونه اعصابش رو کنترل کنه و میترسم ازش .چکار کنم که قاصی رای رو به من بده

وکیل هم گرفتم

نامه پزشک قانونی ندارم

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
چطور ! 🤣

دوبار طلاق . دفعه ی دوم با یه بچه دفعه ی اول تو عقد 🤕

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
لطفا از دادگاه عدم تمکین بگو من یه جلسه عدم تمکین رفتم دادگاه حالا یه جلسه دیگه هم باید برم .شوهرم ...

عدم تمکین برات بیاد تنها چیزی که اتفاق میوفته نمیتونی نفقه بگیری کسی مجبورت نمیکنه برگردی.بند های عقد نامه رو بخون ببین چیزی هست تو این شرایط برا طلاق کمکت کنه .من یادم نیست بند ها .سعی کنی مستند قانونی داشته باشی برا وضعیت شوهرت .استناد به مواد قانونی تنها راهه و الا به حرف تره هم خورد نمیکنن.من با استناد به بند ۹ عقد نامه طلاق گرفتم البته بعد ۲ سال که ثابت کردم همسرم رابطه نامشروع داشت و حکم شلاق گرفتم براش و بند ۹ داشتن حکم کیفری بود که به شان زوجه آسیب بزنه .قاضی منو طلاق داد به وکالت.

چقدر ناراحت شدم برات ...حضانت بچه با شما شد؟

بچم شیرخواره هنوز گلم . بعد زایمانم ولمون کرد و رفت 

عدم تمکین برات بیاد تنها چیزی که اتفاق میوفته نمیتونی نفقه بگیری کسی مجبورت نمیکنه برگردی.بند های عق ...

متاسفانه هیچ شرطی ندارم تو عقد نامه

شاید بخاطر اینکه رفتاراش پر خطرن قاصی اجازه زندگی مشترک نده 

مثلا پدرم رو کتک زده انقد عوضی

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
2827
2791
2779
2792