2777
2789
عنوان

خواهر زورگو

977 بازدید | 22 پست

سلام . من یه خواهر دارم ک ۲۲ سالشع 

سر یع چیزای مسخره ای محدودم میکنه ک نگو و اون چیزا اصلا واسه مامان و بابام اهمیت نداره

تو لباس پوشیدنم ایراد میگیرع در صورتی ک من تیپم‌ معمولیع نه لش نه قدیمی 

خودش از من ۱۵ کیلو چاق تره و هر روز به من میگه وای چقد چاق شدی . من ۵۳ وزنمه ۱۶۸ قدم 

یا مثلا میگه من خوشم نمیاد با این دختره دوست باشی یا وقتی با دوستام حرف میزنم میشینه بغل دستم از دوستام ایراد میگیرع 

وقتی دبستان بودم هرجا میرفتیم میگفت این بزرگ شه و بره دبیرستان باید از تو خونه مردم جمعش کنیم در صورتی ک من خیلییی آرومم و اصلا به پسرا محل نمیدم 

چیزایی ک به من سخت میگیره عقده های خودشه 

مثلا ی روز تمام آهنگامو پاک کرد و منم تموم آهنگامو از خودش میگیرم یعنی چیز بدی نبوده تو آهنگام و دلیل این کارش واسه این بوده ک وقتی همسن من بوده آهنگ ناجور گوش میکرده و مامانم آهنگاشو پاک کردع.

من چیکار کنم با این خواهر ؟

دیش دیری دیرین ماشالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب حرفاش گوش نده  با مامان باباتم حرف بزن بگو رو اعصابته  خودت چندسالته

من ۱۵ و نیم 

تا حالا چند بار با مامانم حرف زدم ولی باز روز از نو 

بابامم منو بیشتر دوست داره چون این خواهرم همسن من بوده یه سری کار وحشتناک انجام داده ...

خواهرمو نمیدونم چرا بعد این همه دعوا و بزن بزن دوس دارم و طاقت ندارم باهاش قهر باشم

دیش دیری دیرین ماشالا
کسی خواهر اینجوری داره ؟

سلام بهش رو نده، آهنگ پاک کرد شما هم گوشیش رو ریست کن و رمز سخت بزار براش، جلو دوستات بهش بگو ترشیده چی شده اومدی،  تا ضایع بشه کوتاه بیای همینه 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
من ۱۵ و نیم  تا حالا چند بار با مامانم حرف زدم ولی باز روز از نو  بابامم منو بیشتر دوست ...

چون دلت مهربونه 

ولی ب بابات بگو یه فکر اساسی واسه این خواهرت بکنه

سلام به آنان که بیهوده دوستشان داریم
من ۱۵ و نیم  تا حالا چند بار با مامانم حرف زدم ولی باز روز از نو  بابامم منو بیشتر دوست ...

خوب ضعف تو همینه، چون مهربونی؛ گاهی اوقات باید خلاف میل قلبی رفتار کنیم تا چیزی بدست بیاریم تا حد و حدود طرف  رو بهش مفهمونیم

سلام بهش رو نده، آهنگ پاک کرد شما هم گوشیش رو ریست کن و رمز سخت بزار براش، جلو دوستات بهش بگو ترشیده ...

مرسی 

ازش متنفرم و دوسش دارم 

یعنی مثل این فیلما یه لحظه میخوام با ماشین زیر بگیرمش لحظه بعد زندگی برام بدون اون معنی نداره.

راهنماییت خیلی خوب بود عجقم 

دیش دیری دیرین ماشالا
مرسی  ازش متنفرم و دوسش دارم  یعنی مثل این فیلما یه لحظه میخوام با ماشین زیر بگیرمش لحظه ...

درسته واژه ترشیده تنده اما بزار رو مخ بودن و ضایع شدن رو تجربه کنه تاهم متوجه بشه کارش چقدر بده هم اینکه بدونه دیگه نباید چیزی بهت بگه چون حرف میشنوه، منم اگه بزارم تو منو بزنی بازم میزنی؛ ولی اگه مشت زدی منم مشت زدم دیگه حساب میبری چون واکنش نشون دادم 

هرچی بگی چشم بدتر میکنه  بهش بفهمون حریم شخصی داری نذار دست ب گوشیت بزنه

اونموقع فکر میکنه چی دارم تو گوشیم و میشینه همه جا میگه فلانی اینجوره فلانی اونجوره 

من چند بار گفتم من خواهر نمیخوام پس خواهرم نباش من تو رو نمیبینم مثل روح .

ولی انقد ... ک بخشیدمش

دیش دیری دیرین ماشالا
اصلا بابام از دعوای ما خبر نداره ، چون اکثرا جلوش خوب رفتار میکنیم 

خودت حقت رو بگیر؛ اون داره با سیاست کاری میکنه تو رو آدم بده کنه؛ شما هم جلو خانواده خوب باش ولی خود تنهایی بودید باهاش خشن باش؛ اول سیاست بعد واکنش