خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘
عزیزم برای بهتر شدن استفراغ ک ناشی از رفلاکسه من چندتا راه حل امتحان کردم برای پسرم تاثیر گذار بودند.....۱.اروغشا حتما بگیر بعد از شیر دهی حدود ۱۰ دقیقه ب صورت عمود تو بغل بگیرش...۲.زمان شیر دهی کوتاه ولی ب دفعات اضافه کن ....۳ موقع خکاباندنش بالشت را کمی شیب بده...۴ اکثرا بچه های رفلاکسی حساسیت ب پروتیین گاوی دارند لبنیات و گوشت گاو و سویا و بیسکویت و کیک و هرچه داخلش شیر خشک هست رانخور یک هفته صبر کن بعد از یک هفته اگه تغییری احساس نکردی بخور اگه خوردی و دیدی بدتر شد استفراغش دیگه نخور ...غذاهای نفاخ نخور و دراخر فقط صبر و صبر ...باید دورش طی بشه
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)