2777
2789
عنوان

ولخرجی

223 بازدید | 8 پست

حدودا ۲۰ روز پیش با شوهرم صحبت کردم که دیگه دلخرجیو بزاره کنار اخه هشت ساله کار میکنه هیچی نداره نه خونه نه ماشین هیچی ما ام ۲ سال نامزدیم هیچ کاری برام نکرده نه سرویس طلامو گرفته نه چنتا وسایل جهزیه که به عهدش بودو بهش گفتم که کارت کارتخوان مغازرو بده من نگه دارم (آرایشگرشوهرم)یکم پول جم کنیم هرچی ام نقدی در اوردی خرج جفتمونو وسایلای مغازه تو۱۰ رو با هزار جور زحمت ۴ تومن جم کردیم خیلی خوشحال ازین که شوهره منم میتونه اما دیروز اومد کارتو ازم گرفت گفت نقدی کار نکردم مغازه وسایل ندارم منم کارتو دادم اس ام اس کارت رو خط منه از دیشب تا حالا۲تومن خرج کرده خیلی اعصابم خورده الانن زنگ زدم میگم چیکار کردی این همه پولو ما این همه زحمت کشیده بودیم اخه گفت فداسرم پوله دیگ 😟😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نمیتونی درستش کنی گلم  کسی که ولخرج واقعا سخته جمع کردن 

به نظر من خودت دست به کار شو تو کارت پول جمع شد یه مقداری بزار مقدار دیگشو بریز تو حساب خودت اینجوری جاش امنه😂کل پولو نده دستش اگه هم نیاز داشت خودت بهش بده 

ولی زیادم گیر نده حکم مادرو براش نداشته باش که ازت زده بشه

خاک برسر کن غم ایام را ....
شوهرت چیا میخره که میگی ولخرجه؟

خودمم نمیدونم چیا میگیره ولی هیچ وقت پول نداره درآمدش بد نیست ولی نشد منم بگم اینو میخوام بگه باشه همیشه گفته ندارم یا قرض دارم

خودت سر کار برو  اونو ولش کن

اخه سنم کمه نه مدرکی نه چیزی هیچی ندارم بعدشم من گفته بودم بهش که پول جم کنیم که بریم وسایلاشو بگیریم فردا پس فردا زیر قرضو قوله نره

واقعا. میترسم تو زندگیم به هیچی نرسم با این وضعیت

اگر منجر به دعوا نمیشه یه کارت دیگه بگیر پولا رو بریز توی اون بعد بذار جایی که دسترسی نداشته باشه

اینجوری جمع کن

زیاد هم بی پول نذارش

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨