2777
2789
عنوان

شش قلو😧😮

| مشاهده متن کامل بحث + 3158 بازدید | 59 پست
شاید احتمال داره دوس داشته دوقلو بیاره زده ۶ تا شدن خیلی شیرینه سه پسر سه دختر

اره خيلي ولي واقعاً سخته من يه دونه دارم بيچاره شدم تا بزرگ شد از شير خوردن تا كوليك و رفلاكس ،فقط خدا كنه خيلي اروم باشن

اگه نگیره هم برامون مهم نیست راستشو بخوای  منو همسرم عاشق بچه هاییم فکر نکن اینجوری میگم منظور ...

چقدر شبیه همیم منم عاشق بچه های دیگران هستم ولی همسرم و خودم دوست نداریم بچه دار بشیم اصلا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کجاش شیرینه عزیز جااان؟ از زهر مارم تلخ تره وضعیت خراب هفت تا بچه مگه شوخیه هزینه ی روزشون یک میلیون ...

ببین عزیزم من چون اعتقاد دارم مثل همه که بچه رو خدا میده و اگر نخواد خودمم بکشه بچه ای عمل نمیاد لذت میبرم وقتی خدا یه چیزی بهم بده حالا هر چی میخواد باشه عشق میکنم 

خدایا شکرت 
ببین عزیزم من چون اعتقاد دارم مثل همه که بچه رو خدا میده و اگر نخواد خودمم بکشه بچه ای عمل نمیاد لذت ...

ن من برعکس شما نازایی رو ب شش قلو ترجیح میدم انصافا....عمر و جونی و لذت زندگیت ب فنا میره با شش تا بچه خودت چیزی نمیفهمی دیگه از زندگی ای ک خدا یک بار ب بنده فرصتش رو داده 

چقدر شبیه همیم منم عاشق بچه های دیگران هستم ولی همسرم و خودم دوست نداریم بچه دار بشیم اصلا

آخه ببین بچه هم مسئولیتای خودشو داره 

مثلا من خیلی از بچه هارو میبینم که به شدت بی ادبن فحش میدن الکی لج بازی میکنن بزرگ که بشن هم انقدر جامعه بد شده میرن تو اجتماع و با دوست ناباب و ...هزار تا مشکل ،خیلی پدر مادرا هستن که بیخیالن نمیتونن درست تربیت کنن بچه هاشونو ،نه اینکه بگم از پس تربیتش بر نمیام اما باید قبول کنیم بچه های امروزی با بچه های دهه ۶۰ و دهه ۷۰ فرقشون زمین تا آسمونه 

ما سعی میکنیم منطقی فکر کنیم من از پس مسئولیتش نمیتونم بر بیامو تو خودم نمیبینم حداقل فعلا! 😆با اینکه شرایطش محیاست ولی منو همسرم زندگی ۲ نفری و آرامشمونو به همه چی ترجیح میدیم 

خیلیا به طرز فکرم میخندن ولی من اینجوری راحت ترم

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
ن من برعکس شما نازایی رو ب شش قلو ترجیح میدم انصافا....عمر و جونی و لذت زندگیت ب فنا میره با شش تا ب ...

حالا من چون خودم الان بچه میخوام از این حرفا میزنم اگر خدا بهم بده انشاالله سال دیگه نظرم عوض میشه

خدا نکنه نازا باشید

خدایا شکرت 
عزیزم انشااله هر موقع خواستی خدا بهت میده

فدات مهربون ❤

ایشالا خدا دامن منتظرارو سبز کنه  

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
👌👌👌 بچه ها نعمت و رحمت خدا هستند، بدبختی نیستند که اینطور میگند.درسته آسایش کمتری وجود داره ولی ...

خواهش ميكنم بله قطعا همينطوره 

آمين🌹❤️

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
آخه ببین بچه هم مسئولیتای خودشو داره  مثلا من خیلی از بچه هارو میبینم که به شدت بی ادبن فحش می ...

نه کاملا حق با شماست و صد در صد با طرز تفکر شما موافقم 

الانی ها بچه نیستن دیگه گودزیلا شدن خخخ بعید میدونم تو پیری هم خیری ازشون برسه ب پدر مادر .من حالا میگم پولی ک میخوام خرج بچه کنم میدم پرستار در عوض کل زندگیمو عشق و حال و مسافرت و ب قول شما آرامش دو نفره بودنمون عالیه اتفاقا اصلا خلا بچه هم حس نمیکنیم تو زنذگیمون...

حالا من چون خودم الان بچه میخوام از این حرفا میزنم اگر خدا بهم بده انشاالله سال دیگه نظرم عوض میشه ...

فردا رو اگه میتونی روزه بگیر برای حاجت بچه دار شدن خوبه .انشاالله ب زودی دامنت سبز شه گلم.منم بچه ندارم هیچ میلی هم ندارم ک داشته باشم