2777
2789

توروخدا برام دعا کن زندگیم خوب بشه فقط شوهرم میگه جدا بشیم توروخدا برام دعا کن زندگیم خوب بشه دلم خیلی شکستس ۴ روزهه ن پیام داده ن چیزی 

برای مامانمم دعا کن 😔😔😔

خدایا کمکم کن یا الله 😔❤🙏🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@گلزعفرون   @آناعشق     @بالکبابی ‍  @بانورهایی97 ...

همین الان تو تاپیک @شانسی  شرکت کردم

دقیقا همین تاپیک بود

اینجا هم تگ شدم

حتما شرکت میکنم، بلکه آقا نظری به دل من بکنه

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

یک دونه زیارت عاشورا الان میخونم به نیت حاجت دل 

@پفسه  @الناخانووووووم  @ملکه__یخی  @kiiiiim  @جیکجیک

انشالله حاجت دلشون روا بشه 🌺 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

می شه برا من هم بخونین بگین فردا روز من باشه کنکورمو خوب بدم لطفا منو یادتون نره فردا صبح

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
یک دونه زیارت عاشورا الان میخونم به نیت حاجت دل  @پفسه     @الناخانووووووم   ...

ممنون عزیزدلم خدا دلتو شادکنه🤲🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕