2777
عنوان

دانشگاه آزاد

84 بازدید | 7 پست

بچه هاااا کسی با سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد ثبت نام کرده؟چندتا سوال دارم من دیپلم تجربی دارم 

۱.کارت اعتباری ک خریدم زدم واسش ک نظامم تجربیه بعد ک وارد سایت ثبت نام شدم واسم فقط رشته های دانشگاهی تجربی رو میاره من میخوام حقوق برم ک واسه انسانیه چکار کنم؟

۲.برای هر رشته تحصیلی دبیرستان ک میخوای ازاد ثبت نام کنی باید کارت جدا بگیری؟مثلا من هم بخوام  شیمی کاربردی هم حقوق انتخاب رشته کنم دوتا کارت ۵۳تومنی باید بگیرم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه کامل تر توضیح بدی؟

همین که خودت گفتی دیگه برای حقوق باید کارت انسانی بخری برای شیمی و صنایع غذایی و امثالهم کارت تجربی برای رشته های فنی کارت ریاضی و باید جدا جدا واسه هر کدوم پول بدی😐 منم خودم زخم خورده ی این داستانم چون تجربی بودم کارت تجربی خریدم بعد فهمیدم روانشناسی کارت انسانی میخواد تازه به اینم دقت کن واحد مورد نظرت رشته ی حقوقش بر اساس سوابق باشه وگرنه نمیتونی بری

همین که خودت گفتی دیگه برای حقوق باید کارت انسانی بخری برای شیمی و صنایع غذایی و امثالهم کارت تجربی ...

بعد اونجایی ک زده معدل دیپلم بزنم خب معدل من معدل کتبی تجربیه مشکلی پیش نمیاد؟

ینی چی واحد مورد نظرم بر اساس سوابق باشه؟

بعد اونجایی ک زده معدل دیپلم بزنم خب معدل من معدل کتبی تجربیه مشکلی پیش نمیاد؟ ینی چی واحد مورد نظر ...

نه مشکلی نیست، هیچی منظورم این بود که بعضی رشته ها در بعضی واحدها پذیرششون بر اساس کنکوره که خب هرکسی نمیتونه انتخابشون کنه