2777
2789
عنوان

طرز تهیه حلوا

166 بازدید | 6 پست

بچه ها میگم حالا که محرم نزدیکه

بیاین خوشمزه ترین مدل حلوهایی ک تاحالا خوردینو بگین

دستورشم بذارید هممون استفاده کنیم🥰💋

من خودم جدای حلوا ، بعضی وقتا رنگینک درست میکنم عالی میشه

خیلیم مقویه 

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
  • 2 پیمانه آرد
  • 200 الی 250 گرم کره
  • 1 قاشق مربا خوری پودر دارچین
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر هل
  • خرما به مقدار لازم ( با توجه به اندازه ظرف)
  • گردو به مقدار لازم
  • پودر نارگیل یا پسته برای تزیین
تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

ابتدا کره رو داخل ماهیتابه میریزیم اجازه میدیم تا با حرارت ملایم آب بشه.

مقدار کره بستگی به سلیقه خودتون داره اگه دوست دارین رنگینکتون کم چرب تر باشه 200 گرم و در غیر اینصورت 250 گرم کره استفاده کنین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرد که ترجبحا بهتره الک کرده باشیم تا گوله نباشه رو به کره اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت میدیم تا خامیش بره و سرخ بشه.

تا آرد سرخ بشه خرما هارو پوست میکنیم و داخلشون رو  گردو گذاشته و باز میبندیمشون. البته یادمون باشه گهگاهی در این بین آرد رو هم بزنیم تا زیرش نسوزه.

مقدار خرما بستگی به اندازه ظرفمون داره و باید قدری باشه که سطح ظرف کاملا با خرما پوشونده بشه.

حالا دیگه کم کم آرد هم سرخ شده و رنگشم تیره شده.

شعله رو خاموش میکنیم و حدود دو سه دقیقه به مخلوط آرد اجازه میدیم تا از حرارت زیادش بیوفته و بعد دارچین و هل رو اضافه کرده مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم.

حالا مقداری از مخلوطمون رو داخل ظرف سرو میریزیم.

روی مخلوط رو کاملا با خرما میپوشونیم  

اضافه کردن خرما

در نهایت باز هم از مخلوط آرد روی خرماها میریزم تا روی خرماها کاملا پوشیده بشه.

حالا باید رنگینک رو داخل یخچال بذاریم تا خودشو بگیره و آخر سرم از یخچال درش میاریم و با پودر نارگیل یا پسته تزیین کرده و سروش میکنیم … نوش جان.

من همیشه با این دستور درست میکنم عالی میشه