2777
2789
عنوان

نماز قضا چطوری خونده میشه؟

1473 بازدید | 10 پست

خانوما سوالم اینه ک منی ک مثلا میخوام قضای نماز صبحمو الان بخونم با اقامه باید خونه بشه یا سه تا اصلاه؟؟

بلد بودم ولی یادم رفته

انگار حافظم داره تحلیل میره:|

خلاصه بگین عزیزان ک من برم قضای نمازمو بخونم ممنون

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا که گفتی اقامه و اصلا مستحبه نگفتی هم نگفتی مثل نماز معمولی بخون فقط با نیت قضا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

همون نماز صبحه فقط میگی دو رکعت نماز قصای صبح قربه الی الله 

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه

اصلاة واسه چیه؟

من تا حالا نگفتم

نماز قضا اقامه هم نداره ولی بگی خوبه.

نیت کن و بخون دیگه.

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
همون نماز صبحه فقط میگی دو رکعت نماز قصای صبح قربه الی الله 

متوجهم نیت رو

ولی مثلا نماز با اقامه شروع میشه خب بعد لا الله الا الله نیت میکنیم و حالا نماز قضا هم همینطوری با اقامه شروع  میشه

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

متوجهم نیت رو ولی مثلا نماز با اقامه شروع میشه خب بعد لا الله الا الله نیت میکنیم و حالا نماز قضا ه ...

اره اقامه رو بگو مستحبه ولی بگی خوبه 

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه

عزیزم اولا که اذان واقامه واجب نیست مستحبه دوست داشتی بگو

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
متوجهم نیت رو ولی مثلا نماز با اقامه شروع میشه خب بعد لا الله الا الله نیت میکنیم و حالا نماز قضا ه ...

عزیزم اذان و اقامه مستحبات نمازه چه قضا چه ادا.

نماز با تکبیرالاحرام شروع میشه. حالا شما اگه اذان و اقامه نگی نمازت درسته .اما اگه تکبیرالاحرام نگی نمازی نخوندی اصلا

محتاج نگاه خداوند