2777
2789
عنوان

یک سال و سه ماه اقدامم رحمم سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 76 پست

خیییلی خوبه روغن سیاهدونه ب کمر و رحمت بزن هرشب و همیشه شکم بند ببند کمرتو گرم نگه داره منم خییلی سردی داشتم باردارنمیشدم اما ۴۰روز عسل و سیاهدونه روقاطی کردم صبح و شب میخوردم وروغن شو ب کمرم میزدم شبا ،،عسل طبیعی هم واژینال تاثیر داره واقعا بیشترنازایی ها بخاطر سردی رحمه حتی اب سرد نخور فقط گرمیجات بخور

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدمزه ست ؟؟

من ک تا یه قاشق مربا خوریشو میخوردم شکنجه میشدم وقتی میزاریش دهنت دلت میخواد بالا بیاری

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
واااااای خداروشکر مباااااارکه عزیزم انشالله صحیح و سالم میاد بغلت منم دوسال اقدام بودم الان میخوام خ ...

ممنون مرسی

حتمابخورخیلی عالیه 

زندایی من میگفت دوتاازدخترعموهاش باهمین بچه دارشدن حتی یکیش وضعش خیلی بدبودتاسی وچندسالی اصلاپریودنشده بودباسیاهدانه درمان شدالان دوقلوپسرداره

ممنون مرسی حتمابخورخیلی عالیه  زندایی من میگفت دوتاازدخترعموهاش باهمین بچه دارشدن حتی یکیش وض ...

واااای چقدر امیدوارم کردی انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده😍😘😘

از عطاری معتبر روغن سیاه دانه اصل بگیر بمال به زیر شکم و رانها

هر روز سیاه دانه بکوب با عسل طبیعی بخور

برو جایی که بادکش میکنن زیر شکمتو بادکش کن یاد میگیری بعد خودت توی خونه یک روز درمیون بهجز روزهای پری بادکشکن

چیکار کردی باردار شدی

من مشکلی نداشتم کلا دوسه ماه اقدام کردم باردار شدم این ماه اخری سیاه دونه از روز سه پریودی تا ده خردم با خرما 

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است