2789

خواهر تا حالا کراش نداشتم😐

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هووووف خسته شدم چرا امروز اینقدر خلوته سایت🤕

حوصله ندارم بقیه بگن😅

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
خب تا حالا سوتی دادی یکیشو بگو

آره بابا 😯

یه بار تو خیابون یه خانومه رو اشتباهی به جای مامانه دوستم بوسش کردم بوسش کردما فقط قیافه اون خانومه اون لحظه دیدنی بود😐

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
آره بابا 😯 یه بار تو خیابون یه خانومه رو اشتباهی به جای مامانه دوستم بوسش کردم بوسش کردما فقط قیاف ...

من یسری فامیلمون سبد میوه برداشت گفتم بده من گفت سنگینه منم بهش گوش ندادم سبدو از دستش گرفتم یه قدم برداشتم با سر رفتم تو سبد تمام خرمالو ها له شد موهام چسبناک شده بود  

من یسری فامیلمون سبد میوه برداشت گفتم بده من گفت سنگینه منم بهش گوش ندادم سبدو از دستش گرفتم ی ...

جدددددی وای فقط قیافت اون لحظه😆😆😆

اون لحظه دوس داشتم مثل خرمالو ها له شم برم زیر زمین 

ای جااااانم😊