2777
2789
وکس قدرتششش خیلی بالااااا  و اینکه وکس صورت و بدن متفاوته  و بعد وکس بدن حتما باید روغن ب ...

مرسی عزیزم شما اطلاع داری احتمال جوش زدن با وکس بیشتر یا موم راستش من برای کمر میخوام با موم جوش زدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان میشه لطفا اگر نظر یخما تجربهدای دارین بگین این امه ادم واقعا یعنی هیچ کس اطلاعی نداره؟؟

منم تازه شنیدم چطوری بگو منم استفاده کنم؟ مثه همین شمع که سبز و مشکی و اینا هست؟ یا شبیه مومه؟ 

مرسی عزیزم شما اطلاع داری احتمال جوش زدن با وکس بیشتر یا موم راستش من برای کمر میخوام با موم جوش زدم

نگاه عزیزم صدرصد جوش میزنی با وکس چون قوی ترهه

باید حتما حتما حتماااااااا یه کرم بعد اپلاسیون بخری و بزنی ب خودت من کرم بتا خریدم الان عکسشو میزارم واقعا عالیه بود هم آبرسانی میکنه و هم بعد اپلاسیون جوشو خیلی کم میکنه 

پوستت کمرت مثل پوست صورت من حساسه 

نگاه عزیزم صدرصد جوش میزنی با وکس چون قوی ترهه باید حتما حتما حتماااااااا یه کرم بعد اپلاسیون بخری ...

مرسی عزیزم لطف میکنی ببخشی شما تا حالا وکس برای بدن استفاده کردین؟