2777
2789
عنوان

مشکوکه ینی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 46 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نداریم ماهواره

شوخی کردم

یه طعنست واسه اونایی ک خیلی مشکوکن😁😂

عزیزم شوهرت داره زحمت میکشه

زحمتش رو بیشتر کرده

به جای اینکه بهش شک کنی،ازش تشکر کن😉😍

مامان آراد و ماهان😍
اخه تا خونست میگه ن اصلا اضاف کار نمیرم  و حتما میام خونه.بعد ک میره زنگ میزنه ک وایمیسم و امشب ...

خب شاید اولش میگه با خانومم وقت بگذرونم  ولی بعدش میگه با این بی پولی قنیمته

چجوری محک بزنم؟؟؟ی چند تا راهشو بگو ببینم واقعا راس میگه سرکاره؟؟

عزیزم من اخلاق شوهرتو نمیدونم که بعدشم از رابطه جنسیتون ببخشید از اب منی مرد و.......  هزار تا چیز دیگه میشه فهمید ولی یا زنگ زدن به سرکارش یبار شب زنگ بزن   به خودش یه بوق خورد قطع کن زنگ بزن به سرکارش اگه بود که  خیالت راحت میشه...  

بابا اگه بخوای زندگی رو بر پایه بی اعتمادی بذاری اونم باید شک کنه که شما روزا تنها تو خونه هستی چه کارا میکنی و کجاها میری

گوشیشم رمز داشته باشه نمیشه بگی با کسی هست که

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
زشته خب گفتنش.... 

توروخدا بگو منم گاهی وقتا تو رابطه مثلا میبینم شوهرم برخلاف شبای دیگه اصلاا ارضا نمیشه شک میکنم میگم یعنی قبل من ممکنه؟خیلی وقتام عذرمیخام زرتی سه سوته ارضا میشه نمیدونم شایدم نگی بهتر باشه ب اندازه کافی سایت روانی کرده منو😔

بابا اگه بخوای زندگی رو بر پایه بی اعتمادی بذاری اونم باید شک کنه که شما روزا تنها تو خونه هستی چه ک ...

منکه هر روز تو خونه نوکری بچهشو میکنم و خونمونم مشترکه با مادرش اینا.توروخدا بیاد شکم بکنه 

کاری کرده شک کردی؟

ی بار شماره یکی از هم کلاسیای دخترشا پیدا کردم تو گوشیش البته گوشیش دست منم بود و رمز نداشت.و شوهرمم انگار کرد ک اشتباه ذخیرش کرده ولی اصلا هم ازش زنگ یا تماس مشکوک ندیدم.

ی بار شماره یکی از هم کلاسیای دخترشا پیدا کردم تو گوشیش البته گوشیش دست منم بود و رمز نداشت.و شوهرمم ...

عزیزم  اگه باهن رابطه جنسی دیر صورت بگیر اب منی مرد سفت میشه یخورده بجای....  و اینکه میگی بعضی اوقات ارضاع نمیشه   نمیدونم چی بگم شوهر من تو کشتکارگاه نرغ کار میکرد شب کار بود و این اتفاق که می افتاد تعجب نمیکردم چون معتاد بود ولی شوهر شما نمیدونم