2777
2789
عنوان

مشکوکه ینی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای گل گفتی اینجا الکی آدم مشکوک میشه😆

اتفاقا منم اینجا دیدم خانوما گوشی شوهراشونو چک میکنن گوشی شوهرمو چک کردم کلی عکس و فیلم مستهجن پیدا کردم نابود شدم اصن😀😂کلا شکاکی خوب نیس

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

زندگی سخت شده خانم میفهمی؟ اگه کسز میره شب کاری میکنه دلیل بر خیانت کردن نیست. این سایت لعنتی رو ام ترک کن تا زندگیت رو به آتیش نکشوندی

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

شکو به زندگیت راه نده که بیچاره میشی ...

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
همینکه اضاف کاری نمیرفت الان میره 

شرایط اقتصادی جامعه رو‌ نمیبینی خانومی؟

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
اخه تا خونست میگه ن اصلا اضاف کار نمیرم  و حتما میام خونه.بعد ک میره زنگ میزنه ک وایمیسم و امشب ...

خب تو ز بزن به گوشیش جواب نداد زنگ بزن به سرکارش اگه گفت چرا زنگ زدی بگو صدا از بالا پشتبام میومد ترسیدم......