2777
2789
منم سر زایمان اولم هشت سال پیش از دماغم در اوردن هر روز دعوا هر روز دعوا سر چیزای مسخره یا فلکه آب ر ...

بخدا من کارم از دیشب شد گریه از مادر عفریتع ش متنفرم امروزم رفت شهرشون رفتنی گفت زنت بیرونم کرد

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا من کارم از دیشب شد گریه از مادر عفریتع ش متنفرم امروزم رفت شهرشون رفتنی گفت زنت بیرونم کرد

از این مادر شوهرا نصیب دختراشون هم بشه الاهی

هر چی بی خیال تر باشی خوشحال تری

[QUOTE=151607228]از این مادر شوهرا نصیب دخ

تراشون هم بشه الاهی[/Qرا

از بس دلم شکست برا اولین بار برا ناموساش همین بلاهای ک سرم میاره و خاستم از خدا

روز اول کککز بیماستان اومدم گفت اون همه غذا و گوشت بدنت کردی بچت چقد کوچیکه در خالی ک من۶اضافه کردم بچم۳کیلو بود میگفت شکمت همه جا و برداشته بود یه اندازه کف دست بچه اوردی

روز اول کککز بیماستان اومدم گفت اون همه غذا و گوشت بدنت کردی بچت چقد کوچیکه در خالی ک من۶اضافه کردم ...

۳ کیلو خوبه که میخواست ۱۰ کیلو باشه . همون بهتر که رفت اصلا به اون ورت هم نباشه . بی خیال 

۳ کیلو خوبه که میخواست ۱۰ کیلو باشه . همون بهتر که رفت اصلا به اون ورت هم نباشه . بی خیال 

شوهذم باهام قهره مامان بنده خدام انقد ناراحته ک نگو

ببین بی خیال باش...منم الان خیلی ناراحت بودم ب خودم اومدم جای اینکه فکر کنم یا جواد الایمه گفتم ک هم مشکلم حل شه هم نخوام فکر و خبال کنم...گوش کن لطفا.خداهم خودت کمکت میکنه ایشالله صلوات میفرستم برات.توان برای مشکل من دعا کن صلوات بفرست

ب شوهرم میگع پیشش نخواب زنت استخوانش نجسه و فلان یا بچمو ناز میکنه میگ این مگ حالیش میشه تو نازش میک ...

استخوناش نجسه 😲 یعنی چی اخه . ای خدا 

ببین بی خیال باش...منم الان خیلی ناراحت بودم ب خودم اومدم جای اینکه فکر کنم یا جواد الایمه گفتم ک هم ...

ممنون ازت چشم حتما

ولش کن اخرش مجبور میشه آشتی کنه . خودت رو به خاطر ادمای بی فرهنگ ناراحت نکن . بخند تا دنیا به روت بخنده بخندو خوشحال باش تا شوهرت بدونه که تا بچت هست پیشت هیچی نمیتونه ناراحتت کنه . بچت رو بغل بگیر باهاش حرف بزن قربون صدقش برو بزار بفهمه بچت از همه چیز باارزش تره