2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤔

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
هیچ عملی مجرب تر از نماز استغفار نیست به اضافه صلوات خاصه حضرت زهرا ووووو حتما چله عاشوراهدیه بشه به ...

صلوات خاص حضرت زهرا چطوریه؟

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
صلوات خاص حضرت زهرا چطوریه؟

اللهم صل علی فاطمه وابیها و بعلها وبنیها والسّر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 

مداومت برش عالیه درمورداین و نماز استغفار سرچ کن یه کلیپ یه دقیقه ای از ایت الله شاه ابادی هست حتما ببینش درمورد نمازاستغفار

اللهم صل علی فاطمه وابیها و بعلها وبنیها والسّر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک  مداومت ...

اها مرسی عزیزم

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
اللهم صل علی فاطمه وابیها و بعلها وبنیها والسّر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک  مداومت ...

اعمال اول سال قمری برای بچه دار شدن:

پدر ومادر ( زن و شوهری که طلب فرزند دارند)

۱-روزاول ماه محرم را روزه بگیرند.

۲-دو رکعت نماز به همین نیت و بعداز آن ۲۰۲ مرتبه آیه( رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین) انبیاء ۸۹ را بخوانند.

۳- استغفار بسیار

ان شاالله خداوند در سال جدید فرزند سالم و صالح بهشون عطا کنه.

التماس دعا

اعمال اول سال قمری برای بچه دار شدن: پدر ومادر ( زن و شوهری که طلب فرزند دارند) ۱-روزاول ماه محرم ...

ببخشید دیر گذاشتم ، اول میخواستم عکس بزارم آپلود نشد بعد تایپ کردم.