2821
2789

بخور هوا و پوست رو مرطوب نگه میداره

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

البته بخور هوا جداست دستگاهش واسه صورتم جدا

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
صورت  خونه  هرچیزی

واسه خونه چند ساله دارم منتها بخور سرد برای پاییز و زمستون خوبه خونه رو‌مرطوب نگه میداره

برای صورتم که کارش پاکسازیه

عشق یعنی ؛ در میان غصه های زندگی یک نفر باشد که آرامت کند

لطفا برید دو صحفه اخر این تاپیک 

ب این چن نفر بگین چیه ممنون

گیر چ ادمایی میوفتم من🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

منصفانه تر این بود که هرکس فقط تاوان نفهمی خودش را میداد...!

واسه خونه چند ساله دارم منتها بخور سرد برای پاییز و زمستون خوبه خونه رو‌مرطوب نگه میداره برای صورتم ...

من خودم میدونم چیه عزیزم

دیدم نی نی یار رسیدگی نمیکنه 

تاپیک زدم بلکه شما بتونین این چن نفرو...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ بالاتر گفتم

منصفانه تر این بود که هرکس فقط تاوان نفهمی خودش را میداد...!

من خودم میدونم چیه عزیزم دیدم نی نی یار رسیدگی نمیکنه  تاپیک زدم بلکه شما بتونین این چن نفرو. ...

واای مردم از خنده

بیخیال بحث نکن

عشق یعنی ؛ در میان غصه های زندگی یک نفر باشد که آرامت کند
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز