2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ژله درس کردم پودر ژله رو ریختم اکلیل خوراکیم گرفتم بهش لضافه کردم خعلی باحال میشه مزه ژله ام عوض نمیشه 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

دسر اکلیلی  ک شبیه ژلس؟؟؟؟

همون ژله اس دیگ‌عزیزم

کاملا دستورش با ژله معمولی یکیه

فقط توش اکلیل خوراکی داره

خیلیم‌ خوشگله

اگ‌اشتباه نکنم فقط انار و تمشک داره 

تو ترکیه حتی نوشیدنیشم‌هست

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
اتفاقا خواهر من دیروز واسه تولد درست کرده بود مثل شاینه خیلی جالبه قیافش

شبیه اسلایم میشه😋

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
دسر اکلیلی  ک شبیه ژلس؟؟؟؟ همون ژله اس دیگ‌عزیزم کاملا دستورش با ژله معمولی یکیه فقط توش اکل ...

نه دستورش متفاوته

داخلش ژلاتین هم نداره

فقط باید با آب جوش مخلوط شه و بعد ۱ساعت آماده س

من امروز خریدم نمیدونم خوشمزس یا نه🤪

خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من💞
نه دستورش متفاوته داخلش ژلاتین هم نداره فقط باید با آب جوش مخلوط شه و بعد ۱ساعت آماده س من امروز ...

عزیزم این دستورو نگاه کن کاملا مثل ژله های معمولیه

https://www.instagram.com/p/CDN7tniDCVT/?igshid=1pvrpsltrtsci