2777
2789
عنوان

خدا وجود داره؟؟؟؟؟

185 بازدید | 15 پست

اگه هست چرا هوای بنده های بدبختشو نداره...چرا ادمای عوضی و بی رحم روز به روز به هرچی که میخوان میرسن ولی ادمای بدبخت که به کسی ظلم نمیکنن به خدا متوسل میشن خدا کمکشون نمیکنه؟چرا هرچی سنگه واسه پای لنگه؟چرا یکی که خیلی ادم خوبیه  از اول بدبخت بدنیا میاد و بدبخت میره یکی که خیلی عوضیه همیشه همه چی اونجوری که اون میخواد پیش میره؟خدا کجاست؟اصلا خدا هست ؟ 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

خداهست خیلیم نزدیک و مهربونه بهش اعتماد کن همه چیز درست میشه 

دعا کن و ازش بخواه دعا از ظرف زمان خارج میشه و میره به جایی که باید بره سرنوشت ها رو تغییر میده و باعث اتفاقات عالی میشه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم تو نیازه یه خرده علم ماوراییتو بالا ببری. همون تفکر غلطت در مورد خدا،تو رو به هیچی نرسونده تا ...

بیا.خودتو داری جرواجر میکنی حتما زیادی هواتو داشته.

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
خداهست خیلیم نزدیک و مهربونه بهش اعتماد کن همه چیز درست میشه  دعا کن و ازش بخواه دعا از ظرف زم ...

درست وقتی خیلی خوش حالم حالمو میگیره.کلا نشده من یه بار حالم خوب باشه بلافاصله حالمو نگیره.دعا میکنی یه چیز میده بهت خوش حالت میکنه بعد ازت میگیره..ولی یه آدمه عوضیو میبینی که همهه چی براش اوکیه.همه چی همونی که خودش میخواد میشه .چرا؟؟؟خدا کجاست؟منو که فقط داره بازی میده

بیا.خودتو داری جرواجر میکنی حتما زیادی هواتو داشته.

عزیز دلم من خودم درونم آروم و بی آشوبه و همش هم بخاطر یاد خداست.

منم سختی زیاد کشیدم.مادرمو از دست دادم.نامادری داشتم.قطع رابطه و جنگ و جدال با خونواده مادری داشتم.بی محبتی کشیدم.خیلی خیلی.

ولی همش گفتم توکلت علی الله.الان همه حسرت حال و هوامو میخورن.

من شبی که مادرمو از دست دادم همه داشتن گریه میکردن و زجه میزدن.من رفتم پشت بوم و برای آرامشش دعا خوندم تا صبح

درست وقتی خیلی خوش حالم حالمو میگیره.کلا نشده من یه بار حالم خوب باشه بلافاصله حالمو نگیره.دعا میکنی ...

من میفهمم چی میگی خوبم میفهمم اما ازت خواهش میکنم بهش اعتماد کن 

اگر به یه سمتی میبرتت دلیل داره 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
من میفهمم چی میگی خوبم میفهمم اما ازت خواهش میکنم بهش اعتماد کن  اگر به یه سمتی میبرتت دلیل دا ...

دلیل داره کع مادر من از 15 سالگی تا الان بدبخت بوده؟دلیل داره 2 سال 5 سال 10 سال.بالاخره باید روی خوششو نشون بده دگ.بدبخت مادره من پیر شد ولی هنوز منتظره نجات پیدا کنه .

دلیل داره کع مادر من از 15 سالگی تا الان بدبخت بوده؟دلیل داره 2 سال 5 سال 10 سال.بالاخره باید روی خو ...

امیدوارم بهترین ها براتون پیش بیاد از این به بعد

قشنگ درکت میکنم

واقعا شک کردم.کجاست خدا؟