2777
2789
عنوان

چی جوابشون بدم؟؟؟؟

159 بازدید | 10 پست

ما دوسال نامزدیم هر سری خواستیم عروسی بگیریم یه اتفاقی افتاد کنسل شد

الان اگه خدا قبول کنه قصدمون برای عید هست اما نمیخوایم به کسی بگیم که پخش بشه و دوباره خدایی نکرده کنسل بشه... 

از جو خانواده مادریم اصلا خوشم نمیاد چون کلا با جو خانواده پدریم و جوی ک توش بزرگ شدیم فرق دارن... حالا امشب مامان بزرگم و یکی از خاله هام و زنداییم قراره بیان خونمون.... 

مطمئنم میپرسن پس عروسیتون چیشد کی هست و این حرفا...منم بشدددددت بدم میاد از اینجور سوالا اخه به کسی چه ربطی داره🙄

حاله بنظرتون گقتی پرسیدن چه جوابی بدم بهشون که هم محترمانه باشه هم بفهمن خوشم نمیاد از اینکه هر دقیقه این سوالو میپرسن ازم؟؟؟؟ 

الهی زندگیتون سرشار از انرژی مثبت و آرامش و شادی باشه و انقدر غرق در خوشبختی بشین که هیچ راه نجاتی نداشته باشین😍🌿 حال دلتون خوش و سرتون سلامت💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز معلوم نیست

اخه اگه بگم هنوز معلوم نیست میگن پس دیگه کی معلوم میشه زودتر بجنبین و از این حرفای رو مخ میزنن یه جواب بهتر میخوام

الهی زندگیتون سرشار از انرژی مثبت و آرامش و شادی باشه و انقدر غرق در خوشبختی بشین که هیچ راه نجاتی نداشته باشین😍🌿 حال دلتون خوش و سرتون سلامت💕💕
اخه اگه بگم هنوز معلوم نیست میگن پس دیگه کی معلوم میشه زودتر بجنبین و از این حرفای رو مخ میزنن یه جو ...

بگو وقتی تصمیم گرفتیم بهتون اطلاع میدیم

میشه یدونه صلوات بفرستین واسه خوشبختیم؟⁦♥️⁩
خوب شاید دوست دارن یعنی من دختر خالمو یا پسر خالمو ک خیلی دوسشون دارم بپرسم کی عروسیته فضولیه و نارا ...

اخه اونا از سر دوست داشتن نمیپرسن دقیقا برای فضولی و یه سری مسائل میپرسن.. من خودم بهتر اخلاق و عادت هاشونو میدونم و اشنایی دارم