اگه خامه ی فریز شدست، حدود 5 دقیقه باید با همزن بزنیش
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته... فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی... 😉
خامه اگر فریزرشده یخ تر از خامه نزده شده باید با دور تند همین بزنی تا فرم بگیره
ولی اگر تازه گرفتی و شل نشده استفاده کن
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
اول بدار تو دمای خونه مثل شیر بشه. بعد با همزن بزن تا جایی که فرم بگیره و پره همزن روش بمونه. ظرف و ...
شما حتما همزنت قدرتمنده ک این مدل خامه رو فرم میده عزیزم وگرنه تو همین هایی با قدرت کم کره خامه ازش جدا میشه
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
ولی اگه یخ زدست باید بزاریش دمای محیط یه کم نرم بشه بعد با همزن بزنیش
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته... فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی... 😉