2777
2789
من گرفتم ۱۵ تومن اینجا زده ۲۰ تومن😶 اره هست توداروخونه لوازم ارایشی شهرما یه فروشگاهی داره به نام ...

دستتون درد نکنه. چه مناسب. حتما میخرم. ممنون اطلاع رسانی کردین 😊😊😊

کاربریم دونفره اس  
هر آبرسانی نزنین ...

اجی من نیوا سافت میزدم الان توشهرمون انگار قحطی اومده نیست که نیست دیکه کرم جی گرفت اونم وقتی میزدم به صورتم حسابی عرق میکردم و گرمم میشد کرمای دیکه هم دستامو صورتمو سیاه میکنه😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجی من نیوا سافت میزدم الان توشهرمون انگار قحطی اومده نیست که نیست دیکه کرم جی گرفت اونم وقتی میزدم ...

عزیزم مرطوب کننده لافارر بزن محشره

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
قیمتش خیلی گرونه؟

نه ۵۰

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
اها خوبه چشم‌گلم ممنون از راهنماییت😍

خواهش میکنم😊

اره بزرگه وابرسانیش هم قویه.... یعنی من سرانگشتم یه ذره کرم میزنم کل صورتمو ودستمو پوشش میده...

نمیدونم چرا وقتی یه چی ارزون باشه فکر میکنم کیفیتش پایینه 😕

اصلا چیز ارزون به دلم نمیشینه، من ابرسان سبامد میزنم، مخصوص بچه ها واقعا راصیم خیلی ابرسانیش قویه، اما اگه شما تعریفشو میدی برا دستام میخرم. چون شوهرم خیلی کرم مصرف میکنه زود تمومشون میکنه، 😁

قیمتش چنده؟ سفارش اینترنتی باید بدم یا حضوری بخرم؟

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی