2777
2789
عنوان

قهر

136 بازدید | 6 پست

یک ماهه با شوهرم قهرم دو سه بار پیام داده همش با تهدید یه بار رفتم خونه دیدم داره چرت وپرت میگه فحش میده اذیت میکنه سریع برگشتم حالا میگه نمیاد دنبالم ولی میدونم این قضیه روش خیلی فشار آورده و عصبی شده

من شوهرم دست بزن داره ناگفته نمونه اینکار رو ک میکنه خودمم باهاش درگیر میشم چون تحمل ندارم کسی کتکم بزنه

حالا مشکلم اینه نمیخوام جدا بشم و شوهرم نمیاد دنبالم طاقت اینکه زور بگه و کتک بخورمم اصلا ندارم 

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

فهمیده خودت برمیگردی نمیاددنبالت وقتی قهررفتی سفت وایمیستادی جوابشونمیدادی بیاددنبالت الانم همینکاروکن چندوقت بفهمه خبری نیست میاددنبالت اگه بازم دیدی نمیاد مهریتوبزاراجرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی دعای محبت بگیر، یکی از آشناها شوهرش سر هیچ وپوچ دبه کرده بود طلاقش کنه، یه معتبر با هزینه کم واسش انجام داد واتساپ معرفی کردن ، شوهرش طلاقش نداد، اثر داره اگه اعتقاد به دعا داری 

اسی دعای محبت بگیر، یکی از آشناها شوهرش سر هیچ وپوچ دبه کرده بود طلاقش کنه، یه معتبر با هزینه کم واس ...

چه جوریه دعای محبت

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
چه جوریه دعای، محبت

یکنه 

فقط میدونم باعث آشتی و افزایش علاقه میشه، واسش یسری کارا انجام داد یچیزی هم بهش داد گفت انجام بده آشتی میکنی، واقعا راست گفت طلاقش نداد، بقیه رو نمیدونم ولی این هزینه کم می‌گرفت