2821
2789

اینجانب ویار شوری و خیار و پنیر و گوشت داشتم 

بچم پسره

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خودم باردار نیستم

اما مامانم میگه منو که باردار بود چیزهای ترش دلش میخواست

داداشم رو که باردار بود،چیزهای شیرین

بابام دم به دقیقه کیک و کلوچه و شیرینی میخرید😁

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
من خودم باردار نیستم اما مامانم میگه منو که باردار بود چیزهای ترش دلش میخواست داداشم رو که باردار ...

من فقط دلم چیزای شیرین میخواد اصلا ترشی نمیتونم از کنارش رد بشم 

مامانم میگه بچت پسره اما تو نت خیلی جاها نوشته شیرینی دختره 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
من فقط دلم چیزای شیرین میخواد اصلا ترشی نمیتونم از کنارش رد بشم  مامانم میگه بچت پسره اما تو ن ...

اصلا اینا علمی و ملاک نیست!

نمیشه گفت

برای هرکس یه جوره

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
من فقط دلم چیزای شیرین میخواد اصلا ترشی نمیتونم از کنارش رد بشم  مامانم میگه بچت پسره اما تو ن ...

من سر دخترم ترشی لب نزدم دلم نمیشد،ولی این گاهی لواشک دلم میکشه ولی بخاطر معدم هنوز نخوردم