اره بالاهم گفتم این1ساله بشه بعد اقدام میکنم اما چون همممممیشه فکرم درگیره برااینکه سالم باشه یانه ت ...
ایشاالله به خواستت برسی من دختر خاله مامانم بچه اولش قشنگ عقب افتاده بود از این سر کوچیکا ولی بعدش دوتا بچه گیرش اومد همه میگفتن چقدر ریسک کردی باز باردار شدی
اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
•|بزٰٖٜرگترٖٜينٰ اشٖٜتباهٰ زندگيمون اينٰه ك ٖفڬ ميكنيم همه مثٖٜ خودمٰونن|•براش سوختم گفت چقدر بوی دود میدی :( عقدم میشه برای اینکه ب خوشی و سلامتی برم سر خونه زندگیم یه صلوات مهمونم کنی🙂🙏💙{ الهم اصلی الله محمد و ال محمد}
همیشه ب همین فکر میکنم و همین فکرا منو ازبارداری منصرف و پشیمون میکنه😥 من بچه میخاااااام😭😭😭😭
وااا خب چرا فکر میکنی والا این بیماری ها ومشکلاتی گفتی رو من اصلا بهش توجه نکرده بودم خداروشکر هم سالم بود بچه ام ازمایش واینا هست که بری ولی درکل امیدبه خدا ونترس فکرشم نکن
یه خرده به فکر باش،فاصله سنی بین بچه ها خیلی مهمه،مخصوصا یه بچه کار زیاد داشته باشه باید دومی رو خیلی فاصله بدی
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
ن قشنگ راه میرن حرف میزنن فقققط نسبت به بچه های دیگه کاراشون یه ماه دوماه باتاخیره مثلا دیرتر راه میرن دیرتر چهاردستو پامیرن و ای کیو شون پایین تره یه کم