2777
2789
عنوان

خیلی میترسم😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 108 پست
اره بخدا بخاطر این موضوع ترسم چند برار شده برا دومی

چطور غربالگری نشون نداده؟؟تعجبم...

الان فرزند اولت چند سالشه؟

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بچه ۷ماهه داری دوباره میگی بچه میخوای😕

اره ارزوی بچه سالم دارم البته الان نه این1ساله بشه بعد 

ولی چون همیشه ب فکر اینم ک سالم باشه یا نه فکرم درگیره همین تاپیک زدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول توکل بخدا.

بعدش اسید فولیک از دو ماه قبلش سعی کن بخوری، واسه سیستم عصبی جنین خیلی خوبه. 

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
ن اتفاقا خیلی زرنگه و خیلیم دوست داشتنی😍😍😍

یعنی تشخیص سندروم  دان دکتر داده ولی به نظرم یه بچه با این ویژگی خیلی کار داره واقعا سخته فعلا توی فکرش نباش 

بذار بزرگتر شد بعد باز اقدام کن 

اول قبلش برو آزمایش ژنتیک بده این چیزها گفتی بیشتر ارثی هست بعد از لحاظ سندروم دان غربالگری سه ماهه ...

خوب به خاطر اون دو ددصد چی میشه؟

عاشق بوی نم بارونم.☔☔بهم حس تازگی وشور زندگی میده
اره اسم بیماریشو نمیدونم ولی دیدم همه انگشتاش دستش بهم چسبیده پاهاشونم همینطور😞

اون درمان میشه کامل

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
نداد دیگه... بچه اولم 7ماهشه ک سندروم داونه

قشنگم😔😔😔

خدابهت یه بچه سالم و صالح هدیه کنه توکلت بخداباشه❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ن اتفاقا خیلی زرنگه و خیلیم دوست داشتنی😍😍😍

واى خيلى خوردنى هستن و تو دل برو 😍😍😍

بچه دوستم انقدر بامزه است كه هروقت ميخواد بره جايى نميتونه بچه ببره ميذاره خونه ما يعنى مامانم عاشقش  از بس دوست داشتنيه دلم الان خواستش😍😍😍❤️❤️❤️

خوب به خاطر اون دو ددصد چی میشه؟

والا اون موقع دکتر به من گفت ۱۰۰ درصد نیست ولی گفت اگر مثلا بگیم ۸۰درصد احتمال داره بچه سندروم دان باشه مجوز سقط میدیم میگفت مجوز هم میدیم بعضی ها سقط نمیکنن 

یعنی تشخیص سندروم  دان دکتر داده ولی به نظرم یه بچه با این ویژگی خیلی کار داره واقعا سخته فعلا ...

اره بالاهم گفتم این1ساله بشه بعد اقدام میکنم اما چون همممممیشه فکرم درگیره برااینکه سالم باشه یانه تاپیک زدم ک راهنمایی بشم

والا اون موقع دکتر به من گفت ۱۰۰ درصد نیست ولی گفت اگر مثلا بگیم ۸۰درصد احتمال داره بچه سندروم دان ب ...

پس یعنی دو درصد اصلا حساب نیست

عاشق بوی نم بارونم.☔☔بهم حس تازگی وشور زندگی میده
اره الان7ماهشه

یه بچه شیرخواره ۷ ماهه داری ،باز دنبال باردار شدنی؟؟؟؟ هنوز اولی رو بزرگ نکردی میخوای از خودت محرومش کنی چون درگیر بارداری خواهی شد،تازه اون طفلک نیاز به مراقبت بیشتر هم داره،بجا اینکه فکر دکتر و درمان اون باشی...

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن