2777
2789
عنوان

بچممم

227 بازدید | 22 پست

نمیخوابه شدید ازش کلافه شدم

۸ ماهشه تاالان بیداره رو پام ک میزارمش شیشه هم میزارم دهنش ب مرحله گیجی ک میرسه یا میبینم خوابش برده تا بزارم زمین بیدار میشه وسرحال شروع میکنه خندیدن و غرزدن

چطوری خوابشو درست کنم داغون شدم

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

ساعت چند میخوابونی؟ 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هروقت دیدم خوابش اومد و شروع کرد نق زدن وگریه کردن ساعت ۳ خوابید ۴ ونیم پاشد

زیاد تو روز نخوابون از 12 ببر بخوابه

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

عزیزم سعی کنید چندساعت قبل خواب اصلا نذارید بخوابه و باهاش بازی کنید و اگه برات مقدوره ی ساعت قبل خواب ببرش حموم تخت میخوابه و کم کم دیگه اون ساعت واسه خوابش تنظیم میشه

😥درکت میکنم خیلی سخته منم بچه خواهرم همونطوری بود شب زنده دار بودیم همیشه یادمه مامانش رفته بود بیمارستان دو روز پیش من بود آخرش صبح ساعت ۵ رو تاب تو حیاط خوابش برد یه مدت بگذره درست میشه عوضش بچه کم خواب بزرگ میشه راحتتری بداخلاقی های کم خوابی نداره

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

عزیزم درطول روز خستش کن

زیادم لیلی به لالاش نزار وقتی بیدار میشه چراغارو خاموش بزار و خودتم داز بکش خودتو یه خواب بزن تا بفهمه ساعته خوابه هر چقدرم نق زد اهمیت نده

اگه الان حوصله داری ناهارتو آماده کن