2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهراشون😂😂😂😂😂😂

سه تفنگدار😊هر تایپک یهویی باهمیم،😂.......@محدثتونم....بوس ب کلت تفنگدار😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂..... بوس به کله توهم 😂👈@zarinazi😂😂....⁩.....برو دارمت⁦☺️⁩ تنها نمیذارمت😁الکی نیس عاشقت شدمو تا زندم من هواتو دارم🤪این دل حالیش نیست🤕حالیش نیست،🤕نبینه خندتو😁😁این دل حالیش نیست😁 دلخور باشی سر کج کنی تو🙂 محدثه⁦♥️⁩🙂

منم نمیدونم🤦‍♀️خیلی هم حس بدیه فروشنده باید کاملا براندازت کنه تا سایزتو بگه بنده خداها منظوری ندارن ولی آدم خجالت میکشه

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂

من مزون داشتم

چشمی سایز میگیم اصول خاصی نداره

پیجهای بیزنس اگه در مورد اینستاگرام سوال داشتید تگم کنید تا جایی که بتونم کمک میکنم   به اسمم گیر ندید که خودم پشیمونم  ولی از نینی سایت هم انتظار نداشتم قبول کنه  

سایز شلوارو مانتو و کفش کاملااااا مشخصه 

من معیار اندازه سوتینو نمیدونم 🤣🤣

اقا بر چ اساس ۷۰؟؟؟؟

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
منم نمیدونم🤦‍♀️خیلی هم حس بدیه فروشنده باید کاملا براندازت کنه تا سایزتو بگه بنده خداها منظوری ندار ...

بالخره یه لباس از قبل داری که اندازه ته ،سایز اونو بگو 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

تو اینترنت بدن جدول سایز بندی بهت میده . دور سینه . دور کمر . دور ب ا س ن . خودت رو تو جدول پیدا کن بعد میبینی سایزت چنده

واجبه به بعضیا گفت صدا 📣 دوربین 📹 حرکت 🏃  گمشوووووووووووو😠😠😠😠

خوب وقتی میری و لباس پرو میکنی همون موقع به سایزش نگاه میکنی 

مثلا اگر سایز ۳۶ اندازت شد میفهمی که سایزت ۳۶ هست 

حالا بعضی وقتا قالب ها کپچیک و بزرگ میشن و یه سایز اختلاف پیدا میشه ولی دیگه میدونی که تو معمولا سایز ۳۶ هستی مثلا

سایز شلوارو مانتو و کفش کاملااااا مشخصه  من معیار اندازه سوتینو نمیدونم 🤣🤣 اقا بر چ اساس ۷۰ ...

😂😂😂😂😂😂😂من ۸۵😂😂 البته تو رژیمم .الان نمیدونم چن سایز کم کرده😂😂😂😂

خدایاشکرت❤️