2777
2789

سلام. خانومای عزیز پسرم 9 ماهشه و هنوز 7 کیلو وزنشه. خیلی کم وزنه. خیلی خوش غذا نیس. چیکار کنم؟ خیلی بدنش ضعیفه فقط میتونه بشینه و هیچ حرکتی مثه چهاردست و پا و اینا نداره. حس میکنم خیلی بی قوه هست. چیکار کنم؟ چی بهش بدم. تو رو خدا راهنماییم کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم ۹ ماهشه نمیدونم وزنش چقدره

من به پسرم سوپ با گوشت گوسفند میدم روزی دو وعده

فرنی میدم...بیسکوییت مادر با خرما و موز قاطی میکنم له میکنم میدم بهش

میوه هم براش له میکنم

زده تخم بلدرچین و کره هم میدم

منم دوست دارم بدونم دیگه چی بدم بخوره که مقوی باشه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

مثل پسر منه. یکسال ببعد تازه راه افتاد. الان نزدیک 2سالشه 9 کیلوهه

انقدر حرص خوردم ک نگو. آخرش فهمیدم ژنتیکه و فایده نداره

هوشش و سرزبونش عالیه ولی کم خوراک

حالا شماهم حساس نشو. بهداشت و اطرافیان میرن رو مخ آدم وگرنه بچه ها مشکلی ندارن

عاشقتم...نه اینجور, بدجور!

خودت برنج ایرانی رو بشور خشک شد آسیاب کن...

با آب قاطی کن دوقاشق غذاخوری براش فرنی بزار ی زرده تخم مرغ آب پز شده له کن توش.میدونی بادومم قاطیش کنی.اینو ب عنوان‌صبحانه بده عاااالیه.

واسه ناهار سوپ‌بده حتما قلم گوسفند توش بنداز با مایچه و هویج و سیب زمینی وقتی‌خواستی بهش بدی ی قاشق سویق کودک بریز روش قاطیش کن 

شربت شیره انگور هم بده

بچه من خیلیییی عالی بود بهش میگفتن پهلوون

ازنظر غذا بهش میرسیدم

من‌سیب زمینی آب پز شده با زرده تخم مرغم له میکردم با کره محلی میدادم

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....

سویق خیلی خوبه اگه اینستا داری یه پیج هست فوق العاده مشتریا راضی هستن خودت چهار مغز آسیاب کن با بستنی بده ارده شیره بده تو غذاها کره بده کته با کره و مرغ بپز بده بخوره اگه واقعا حس میکنی نگران کننده ست ببر متخصص رشد و تغذیه کودک

همینا خوبه دیگه.ماشالله همه چی میخوره دیگه موز هم بده

موز میدم...کدو پخته هم میدم

پسر من غذا خوب میخوره ولی خیلییییییی شیطونه و تحرک زیاد داره ...هرچی میخوره میسوزونه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
سویق خیلی خوبه اگه اینستا داری یه پیج هست فوق العاده مشتریا راضی هستن خودت چهار مغز آسیاب کن با بستن ...

عزیز اینایی که گفتی ۹ ماهگی مجازه خوردنشون؟

خودت برنج ایرانی رو بشور خشک شد آسیاب کن... با آب قاطی کن دوقاشق غذاخوری براش فرنی بزار ی زرده تخم ...

اگه بخورش باشه ک خوبه. مشکل اینجاست ک بچه های بدغذا توی خوردن جون آدمو ب لب میرسونن و نمیخورن 

عاشقتم...نه اینجور, بدجور!