2821
2789
عنوان

خانما بیاین😍

153 بازدید | 19 پست

من موقعی که درس میخونم خیلی زود خسته میشم و با قهوه و چای هم سرحال نمیشم، حس میکنم بدنم خیلی ضعیف شده و احساس ضعف دارم 

چیا بخورم که مقوی باشن و سرحال بشم؟ میان وعده، غذا، مکمل... هر چیزی میدونین بهم بگین. 

ممنونم😚🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عجقم. یه جا خونده بودم تاثیر سیب از چای و قهوه در رفع بی‌خوابی بیشتره.. به بابام گفتم حالا هربا ...

وای زهرای گل 😍 من خیلی کم میوه میخورم اصلا میلم نمیکشه، دلم نوشیدنی میخواد فقط 😋

وای زهرای گل 😍 من خیلی کم میوه میخورم اصلا میلم نمیکشه، دلم نوشیدنی میخواد فقط 😋

جان دلم😍

وای شاید باورت نشه من هم دقیقا مثل تو ام... تو خوردم میوه تنبلیم میاد ینی زیاد دوست ندارم ولی عاشق آب‌میوه‌ام😃😃😃 

💙صدا کن مرا... 

سیب روهم رنده کن یکم ابلیمو عسل بزن بهش اونم خوبه من بعد زایمان خاهرام میدا د خوب بود سیاهی چشم رو میگیره

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑