2777
2789
عنوان

هپارین

191 بازدید | 12 پست

دخترااا بعد زایمان کچسی بوده دکترش هپارین تجویز کرده باشه برای انعقاد خون من نمیخوام بزنم یه روز البته تو بیمارستان زدن حال باید بقیه اشو خودم ادامه بده کسی اطلاعاتی داره

حتما بزن چون‌اگه نزنی خدای نکرده خونت لخته میشه و کار دستت میده 

کم کم قطع میکنه دکترت

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

حتما اینکار روبکن اگه دختر تجویز کرده خدا نکرده زبونم لال اگه آمبولی بشه یه لخته کوچیک خون مرگ آفرینه 

همانطور که خواهر من درسن 38سالگی بخاطر یه لخته خون جوون مرگ شد 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما اینکار روبکن اگه دختر تجویز کرده خدا نکرده زبونم لال اگه آمبولی بشه یه لخته کوچیک خون مرگ آفرین ...

دکتر تجویز کرده 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

اضافه وزن، سابقه فشار خون غلظت خون.آزمایش فاکتورهای انعقادی و سابقه سقط

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
خب یعنی چیزی تومن دیده که اینو تجویز کرده

اصولا بعدازهرعمل تجویز میشه منم بعدا عمل تعویض مفصل زانو 10/15تا تجویز کرده بود که صبح به صبح به شکمم خوب بود بزنم 

خه تو زایمان قبلم همچین چیزی نزدم

احتمال داره ایندفعه غلظت خون تون بالا بوده 

اصولا بعدازهرعمل تجویز میشه منم بعدا عمل تعویض مفصل زانو 10/15تا تجویز کرده بود که صبح به صبح به شکم ...

میگم ببخشید من ۳ روز هپارین میزنم

ببخشید ببخشید این ۳ روز رنگ مدفوعم تیره شده شما هم این طور بودید؟

👩‍🏫

میگم ببخشید من ۳ روز هپارین میزنم ببخشید ببخشید این ۳ روز رنگ مدفوعم تیره شده شما هم این طور بودید؟

حتما بادکترتون درمیان بگذارید

[QUOTE=281556329]میگم ببخشید من ۳ روز هپارین میزنم ببخشید ببخشید این ۳ روز رنگ مدفوعم تیره شده شما هم این طور بودید

سعی اگه پزشک تون هم نبودباپزشک دیگری درمیان بگذاریدولی تادرمیان گذاشتن باپزشک آمپول بزن ودرمان روقطع نکن