2821
2789
عنوان

کاردرمنزل

84 بازدید | 12 پست

من نماینده شرکت نفیس هستم اگه کسی مایل به همکاری بود خوشحال میشم به خانواده نفیس دعوتش کنم 

کافیه یک سرچ تواینستا بزنید ببینید چقدر خانم مشغول به کار هستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توضیح کامل لطفا

توضیح خاصی نداره عزیزم محصولاتو از شرکت با تخفیف ۱۵ تا۳۰ درصد میخریم مثلا یک محصول ۳۰۰ تومنه شرکت به شما ۲۰۰ تومن میده شمامشتری پیدامیکنی از طریق اینستا وات ساپ ودروهمسایه از مشتری ۳۰۰ میگیری ۲۰۰ میدی شرکت ۱۰۰ برای خودت ارسال به سراسر کشور داره خریدت بالای ۱تومن بره پورسانتم شرکت بهت میده 

یا میتونی فقط مایحتاج خودتو تاآخر عنر باتخفیف ۱۵ تا۳۰ درصد بخری 

توضیح خاصی نداره عزیزم محصولاتو از شرکت با تخفیف ۱۵ تا۳۰ درصد میخریم مثلا یک محصول ۳۰۰ تومنه شرکت به ...

اها مثل بادران که

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
اها مثل بادران که

بادران برای افراد غیرفعال حذف در نظر داره تا ۳ ماه کارنکنی حذف میشی ولی نفیس حذف نداره تا آخرعمرت هروقت محصول  نیاز داشتی با تخفیف همیشگی ۱۵ تا۳۰ درصد میخری 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز