2777
2789
عنوان

مادرا یه سوال؟؟؟؟؟

100 بازدید | 9 پست

شما تا کی خودتونو مسئول زندگی فرزندتون میدونین؟یعنی تا ازدواج کنه دیگه خودش مسئوله و دیگه بفکرش نیستین و تموووم شد.یا تا آخر عمرتون خودتونو مسئول زندگیش میدونین چون بهرحال خواسته ی شما بوده که به این دنیا اومده!بو طور مثال دخترتون ۲۰سالگی عروس شد و رفت سر زندگیش اگه براش مشکل مالی میش بیاد حاظرین از داشته هاتون بگذرین؟؟ببخشید طولانی شد برام چندیدن ساله که سوال هستش .خانواده من بعد ازدواج دیگه خودشونو مسئول نمیدونن همیشه باهمسرم بحث داریم میگه من تا زنده هستم نمیزارم دخترم سختی بکشه میگه مگه میشه من سیر بخوابم اون گشنه مثلا ها

من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر من یک سالشه و تا آخر عمر هر کاری که بتونم براش انجام میدم اگه دخترم داشته باشم بیشتر هواشو دارم واقعا نمیشه خودم سیر بخوابم ولی بچم نه . از وقتی ازدواج کردم هنوزم مامان بابام چیزایی که دوست داشتمو برام میخرن مثلا پسته بادوم برای خودشون بخرن برای منم میخرن و خیلی چیزای دیگه

پسر من یک سالشه و تا آخر عمر هر کاری که بتونم براش انجام میدم اگه دخترم داشته باشم بیشتر هواشو دارم ...

منم نظرم همینه ولی یه بار اینجا مطرح کردم که مادرم بفکرم نیس همه ریختن سرم که تو زتدگیت جداس😐

من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد

والا پدر ومادر شوهرم مجرد بود مسئولیتی درقبالش نداشتن هنوزم ندارن...اصلا براشون مهم نیس..چجوری پدر ومادر میتونه اینقدر بیخیال بچش باشه...من ک تاعمر دارم هوای بچمو دارم

مسوول زندگیشون تا آخر عمر نیستیم وقتی ازدواج میکنن دیگه مسوول نیستیم اما مراقب هستیم یعنی تو مشکلاتشون راهنمایی میکنیم یا کمک مثلا خودمن شوهرم به لطف این دولت و ریس جمهورش نه خونه داره نه ماشین ولی بابام لطف کرده خونه قبلیشو که میداده دست مستاجر داده دست ما بدون اجاره 

من سعی میکنم بچه ام رو مستقل تربیت کنم

اما اگر هروقت مشکلی براش پیش بیاد تا جایی ک از دستم بر بیاد کمکش میکنم 

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه