2777
2789
عنوان

کنکورر

84 بازدید | 9 پست

سلام ۳ سال پشت کنکورم امسال چیز زیادی نخوندم  خدایی نمیدونم حرف منو قبول دارید یا ن اما اون میمونه ک میدونه میتونه خودش تغیر بده اما من نمیتونم  امسال ایقدر گریه کردم ک دیگ از همه چی خسته شدم تازه چند بارم فکر خودکشی کردن زد ب سرم ک خداروشکر ب خیر گذشت

و  وقتی الان خواستم سوالات هنر حل کنم دیدم هیچی نمیتونم حل کنم بیشتر از خودم نا امید شدم😭

دیگ همون با سوابق باید برم هرچند رشته کشاورزین و اینده ندارن

راستی بچه ها من با سوابق همه اطلاعاتم زدم اما همش میگه صحت نداره ۵ بارم ویرایش کردم چکار کنم میترسم قبولم نکنن من دواره ببوفتم پشت کنکور میترسم

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

آدم وقتی ناامید میشه که تلاششو کرده باشه و بعد بگه حیف ک نشد ولی شما میگی زیاد نخوندم پس اشتباه کردی و ۳سال عمرتو تلف کردی با سوابق برو درسته هر رشته ای لیسانسش آینده نداره ولی ادامه بده اونم با هدف و علاقه انشالله موفق میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم بتونی برای دوره دوم یعنی ترم بهمن ثبت نام کنی.

برا مهر ثبت نام کردم اطلاعتم تایید نمیکنه و اخرش ی قسمت داره میگه اگر هر اتفاق افتاد مسولیتش با خودت و اون زدم و تکمیل شد ولی میترسم قبول نشم 

آدم وقتی ناامید میشه که تلاششو کرده باشه و بعد بگه حیف ک نشد ولی شما میگی زیاد نخوندم پس اشتباه کردی ...

اره واقعا

من پارسال واقعا تلاش کردم ب حدی ک الانم با پارسالم مقایسه میکنم  میبینم از اسمون تا زمین فرق داره اما بی خردی خودم باعث شد یک سال دیگ بمونم

اما واقعا دیگ کشش موندنش ندارم  خسته شدم

معدلمم بالاست  و امکان قبول شدنم زیاده اما میترسم  مشخصاتی ک زدم تو ثبت نام درست نباشن و ردم کنن هرچند ۵ بار ویرایش کردم و چکشون کردم

اره واقعا  من پارسال واقعا تلاش کردم ب حدی ک الانم با پارسالم مقایسه میکنم  میبینم ...

خب اگه گزینه دو یا قلم چی میرفتی یا کافی نت حتما برو یسر بزن تا برات درستش کنن

خب اگه گزینه دو یا قلم چی میرفتی یا کافی نت حتما برو یسر بزن تا برات درستش کنن

رفتم کافی نت بهم گفت مشکل نداره همه چیت تطابق داره  گفت احتمالا بعضی وقتا اینجوری میشه 

اما من بعید میدونن