2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید

188 بازدید | 24 پست

سلام عزیزان.چندروز پیش فامیل مادرم ازشهرستان اومده بودن زنداداشم اونارودعوت کردخونشون همراه مادرم ومنو دعوت نکرد مادرمم هیچی نگفت.این درحالیه ک من همیشه اونارودعوت میکنم حالا تولدهمسرم بود وقبل اینکه من کسی رودعوت کنم مادرم داداشم اینارو دعوت کرده بود .شوهرمنم ناراحت شد میگه واسه مادرت ارزش نداریم اوناروسرخوددعوت میکنه خونه ما ولی وقتی اون مارو دعوت نکن میگه بمن چه.ازطرفی ناراحتم ازطرفی خیلی حرصم داده

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵

خب با مامانت حرف بزن بگو که ناراحتی

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شوهرت حق داره به مامانت بگو دیگه اينکارو نکنه البته نه از جانب شوهرت از طرف خودت

میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋

بهونه خوبی شد 

اصلا مهمونی کنسل 

با هم قطع ارتباط کنید تا بعد از کرونا 

!!!!

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
خب با مامانت حرف بزن بگو که ناراحتی

حرف زدمددیگه آخرش دعواشد فقط طرف اوناس .اونجا بود زنگ زدم اصلا نمیگه شماهم بیایید ولی خونه ما باشه زودمیگه شمابیایید

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵